Redaktionen på Windows365.dk vil gerne ønske alle vore læsere og eksterne samarbejdspartnere en glædelig jul og et lykkebringende nytår.

Julen er lige om hjørnet og efter det venter et nyt år i form af 2024, hvor det det tid til at vende endnu en side i kalenderen.

I 2023 har vi haft et øget fokus på vores testsektion, og samtidig mærker vi en stigende efterspørgsel på vores stofområde med Apple nyheder og artikler, og i den forbindelse lancerer vi i 2024 endnu et medie mac365.dk, der udelukkende kommer til at fokusere på Apples produkter; Mac, iPhone, Apple TV m.m.

Kigger vi fremad, så bliver windows365.dk ved med at dækkede alle de eksisterende stofområder 2024, som vi allerede har fokus på i dag.

Tak til alle jer læsere og vore eksterne samarbejdspartnere, der har været med siden starten for snart 4 år siden, og tak til jer der er kommet til løbende. Vi vil forsøge at blive ved med at leve op til jeres tillid og forventninger som et af de få gratis og uafhængige online medier, der er tilbage på det danske marked, der dækker de områder, som vi gør.

Glædelig Jul og Godt Nytår!

December 2023, Redaktionen på Windows365.dk