Renault vil slå VW ID.2 med deres bud på Danmarks billigste elbil, som hedder Twingo E-Tech.

Renault meder sig nu for alvor på banen, når det kommer til elbiler. De vil med deres kommende elbil Twingo E-Tech se om de kan slå VW og overtage titlen som folkets bil. Derfor kommer den nye elektirkse Twingo til at tage kampen direkte op med VW´s kommende ID.2.

Renault Twingo E-Tech

Med den kommende elektrisk bil Twingo E-Tech fra Renault, kan vi forvente en elbil med masser af potentiale. For med den kommende Renault Twingo E-Tech, er der tale om en gennemprøvet men samtidig opdateret version af den allerede populære Twingo-model. Denne nye bil bliver en del af Renaults strategi om at øge sin andel af det elektriske bilmarked. Prisen kommer også til at understøtte denne vision. For med et prisskilt på kun omkring 160.000 kr. på danske plader, er der tale om en elbil, hvor de fleste kan være med. 

Rækkevidde og batteri på Twingo E-Tech

Med Renault Twingo E-Tech skal du forvente en lille bil, der er designet til bykørsel. Den får en rækkevidde på op til 190 km på en enkelt opladning, hvilket er mere end nok til de fleste daglige ture i byen. Bilen får også en meget hurtig opladningstid på kun 30 minutter, hvilket også gør bilen ideel til dig, der skal tage længere ture. Du skal dog altid huske på, at det har stor betydning, om du vælger at oplade med lynlader eller via mormor-stikket.

En af de mest imponerende funktioner ved Renault Twingo E-Tech er dens motor. Den har en 60 hk elmotor, der giver bilen en imponerende acceleration og en topfart på 135 km/t. Dette gør den til en sjov og spændende bil at køre, selvom den er lille.

Familiebilen Twingo E-Tech

Renault Twingo E-Tech bliver også en meget praktisk elbil. Den får plads til fire personer og en rummelig kabine, der er godt designet og let at bruge. Bilen får også masser af opbevaringsplads, herunder en rummelig bagagerum, der er stor nok til at rumme en stor kuffert eller to mindre tasker. Så der bliver tale om en elbil, hvor mange familier kan bruge den som primær bil med plads til båd børn og indkøb.

Grønnere elbil

Der er meget fokus på de skjulte miljøomkostninger ved elbiler. Det er også noget Renault har taget med i deres overvejelser. For den elektriske Twingo, der vil blive fremstillet i Europa, skal kunne tilbyde klassens bedste effektivitet. Der er lagt op til, at den skal holde sig til et energiforbrug på 10 kilowatt-timer pr. 100 kilometer. Det er et meget ambitiøst skridt i den grønne retning, for det er meget få elbiler, der i dag kan komme under 15 kilowatt-timer pr. 100 kilometer. Derfor vil vi godt våge at påstå, at den nye Renault Twingo E-Tech bliver et mere miljøvenligt alternativ. Dette gør den til en ideel bil for dem, der ønsker at reducere deres miljøpåvirkning og bidrage til en mere bæredygtig fremtid.

Alt i alt ser vi frem til at Renault kommer med deres Twingo E-Tech. Med en overkommelig pris og plads til fire personer og den meget miljøvenlige linje, tror vi på, at det er en elbil, der ikke vil være til at komme udenom. Så vil du købe en ny elbil, til en overkommelig pris vil Renault Twingo E-Tech bestemt være værd at overveje.