Mekanisk 60 % gaming-tastatur fra Svive med RGB og PBT-taster opnår topkarakter i vores test.

Er du inkarneret gamer, så ved du, at for at vinde skal du have det rigtig udstyr og hertil hører et godt og velfungerende gaming-tastatur, en højtydende gaming mus som Shark Velocity M70 Gaming Mus og en præcis controller med god ergonomi til de lange spilsessioner og med programmerbare knapper, som eksempelvis Gioteck VX4 Wired-controller.

Problemet med gaming-udstyr er, at det fylder og optager plads på skrivebordet, og her kommer det pladsbesparende Svive Triton Mini 60 red switch Gaming Tastatur ind i billeder, da det fylder 40 procent mindre på skrivebordet sammenlignet med et traditionelt gaming-tastatur.

Vi anmelder her Svive Triton Mini 60 red switch Gaming Tastatur med en vejledende udsalgspris på 599,00 kroner, og set på tilbud hos Komplett til 199,00 kroner indtil 5/11-23.

Plusser

 • Kompakt og fedt design
 • Solid konstruktion
 • Kan pimpes med røde taster
 • RGB baggrundsbelysning kan indstilles med software
 • Prisen er godkendt

Minusser

 • Kompaktheden koster genvejstaster

Disclaimer

Denne test og anmeldelse er udført efter gældende objektive kriterier, som vi benytter på Windows365.dk, og ingen producent eller leverandør har haft indflydelse på denne test og konklusionerne i denne anmeldelse.

Samlet bedømmelse

Svive Triton Mini 60 red switch Gaming Tastaturet henvender sig ikke kun inkarnerede gamere. Det henvender sig i lige så høj grad til mennesker, der bruger computeren som en skrivemaskine, og derfor har brug for et solidt og højtydende tastatur, du nærmest ikke kan slå ihjel. Tastaturet kombinerer fedt design med pladsbesparelse og funktionalitet, så det i en sjældent set grad er det perfekte sidekick til en desktop eller bærbar computer.

Windows365.dk anbefaler derfor købet af dette produkt.

Specifikationer for Svive Triton Mini 60 red switch Gaming Tastatur

 • Model: Trition Mini RGB
 • Tastaturlayout: Nordisk
 • Kabellængde: 1.8 m
 • Interface: USB
 • Tastaturteknologi: Mekanisk
 • Bagbelyst: RGB
 • Inkluderet tilbehør: ESC, Space, Enter, Backspace, WASD ekstra  taster i rød ABS-maling

Unboxing


Svive Triton Mini - Unboxing

Kassen indeholder selve tastaturet, USB-kabel, ekstra røde taster til pimping af tastatur-layout, værktøj og vejledning til genvejstaster.

Opsætning og tilslutning

Vi tilslutter tastaturet til vores computer ved hjælp af det medfølgende USB-kabel op bagefter installerer vi softwaren Svive Triton Mini connect, som vi bruger til brugertilpasning af tastaturet. Vi monteret samtidig de medfølgende røde taster, og det er ret enkelt med det medfølgende værktøj. Det ser fedt ud - men er umiddelbart kun en fordel, hvis du skal bruge tastaturet til gaming, da de medfølgende taster er let forhøjede i forhold til de resterende sorte taster, og det er ikke en fordel, hvis du skal bruge tastaturet til at skrive på. Her er forhøjningen af de medfølgende taster en klar ulemper og sidder lidt i vejen og kommer til at påvirke skrivehastigheden i nedadgående retning.

Brugertilpasning med Svive Triton Mini connect

Svive Triton Mini connect

Det er hurtigt at downlade og installere Svive Triton Mini connect softwaren på vores Windows 11-PC. Softwaren indeholder følgende muligheder:

 • Customize: Indstilling af tasterne med funktioner og genveje
 • Lightning: Justering af RGB-lys med hastighed, farver, og styrke
 • Gaming Mode: Dedikerede taster til gaming
 • Macro: Opsætning af makroer

Softwaren er let at bruge, og der findes et hav af kombinationsmuligheder for indstilling og brugertilpasning af tastaturets funktioner og lys.

Skrivehastighed

Vi tester vores skrivehastighed med Svive Triton Mini 60 red switch Gaming Tastaturet på Monkeytype opnår en WPM på 28 (antal ord pr. minut) og en ACC på 94% (nøjagtighed), hvilket er ganske fornuftigt, og sikkert individuelt kan gøres bedre.

Gaming

Svive Triton Mini 60 red switch Gaming Tastatur er født som et kompakt, mekanisk tastatur til gaming. Vi tester tastaturet i forskellige racer- og skydespil og vores oplevelse er et godt og præcist tastatur, som lever op til sit navn. Det er langt bedre at spille med det her gaming-tastatur fremfor et traditionelt standard kontortastatur. De forhøjende røde taster kommer til sin ret under gaming, da det giver en bedre og mere tastaturkontakt især ved brug af W A S D-tasterne. Tasterne har en god vandring, og selve tasturet fylder minimalt på skrivebordet, da det er yderst kompakt med en størrelse på 60 procent af et gaming-tasttur i fuld størrelse. Kompaktheden kommer med en pris, og den mærker vi især, når vi har brug for piletasterne, som aktiveres med FN-tasten, og det er ikke helt optimalt - men fungerer nogenlunde under brug.

Skal du så købe Svive Triton Mini 60 red switch Gaming Tastaturet?

Har du begrænset plads på skrivebordet og er på udkig efter et kompakt og præcist keyboard til gaming eller tekstbehandling, så er det svært at komme udenom dette mini tastatur. Der bliver ikke mere kompakt, og du finder nok ikke et tastatur på markedet med flere individuelle tilpasningsmuligheder, så du kan med ro i sindet smide penge efter Trition Mini RGB-tastaturet. Det er næsten umuligt ikke at blive tilfreds med et så velspillende lille tastatur sluttet til din PC.

Hot tip til Svive Triton Mini 60 red switch Gaming Tastatur

Hvis du mangler piletasterne, der hurtigt kan hjælpe dig med at navigere rundt på en side, kan du godt aktivere dem på dit Svive Triton Mini 60 red switch Gaming Tastatur. Du skal blot trykke tasterne Shift + Fn nede på samme tid. På den måde forvandler du tasterne Alt Gr til venstre piletast, Åbn filer til ned piletast, Ctrl til højre piletast og tankestreg til op piletast. De fire taster sidder nederst i højre hjørne og er placeret på samme måde, som du kender piletasterne på andre tastaturer.

Mere til gaming

Er du mere til et full-size tastatur, har vi tidligere kigget på de bedste gaming keyboards i fuld størrelse. Hvis du står og mangler mere udstyr til gaming, kan du med fordel læse vores store køberguide til gaming headsets eller vores guide til, hvordan du vælger den helt rigtige computermus