Kvalitetshovedtelefoner til Nintendo Switch og PC med aftagelig mikrofon og indbygget lydstyrkeregulering giver god lyd for alle pengene.

Snakebyte er kendt for at producere gaming gear til PC og Nintendo Switch i slidstærk kvalitet til en rimelig penge.

Produktgrupperne fra Snakebyte indeholder gaming tastaturer, mus, gamer stole, controllere og en masse forskelligt tilbehør til PC og Nintendo Switch.

Hovedtelefoner til gaming kommer i mange størrelser og former, og det er lidt en smags sag, om det ene headset virker fremfor det andet. Derfor kan det også være sin sag at finde frem til de helt rigtige hovedtelefoner. Derfor kan du også med fordel finde hjælp i vores guide til køb af hovedtelefoner.

Vi anmelder her Snakebyte Head Set S til en vejledende udsalgspris omkring 300,00 kroner.

Plusser

 • God lyd
 • Solid bas
 • Letvægts design
 • Bløde ørepudder
 • Aftagelig mikrofon
 • Lydstyrkeregulering og mikrofonafbryder
 • Lang ledning
 • Ledningsforlænger
 • Fornuftig pris

Minusser

 • Vi kan ikke finde nogen

Disclaimer

Denne test og anmeldelse er udført efter gældende objektive kriterier, som vi benytter på Windows365.dk, og ingen producent eller leverandør har haft indflydelse på denne test og konklusionerne i denne anmeldelse.

Samlet bedømmelse

I cykelsporten snakker man om en komplet rytter, og det samme man kalde Snakebyte Head Set S, som efter vores mening, er det mest komplette headset, vi har testet til gaming til dato. Det leverer varen 100 procent fra den rigtig fine pasform til den solide bas og den rene kvalitetslyd, og vi kan faktisk ikke finde nogen minusser ved disse kvalitetshovedtelefoner fra Snakebyte til Nintendo Switch og PC.

Windows365.dk anbefaler derfor købet af dette produkt.

Specifikationer for Snakebyte Head Set S

 • Model: Snakebyte Head Set S
 • Type: On-Ear
 • Ledning: Ja
 • Indbygget mikrofon: Ja
 • Tilslutning: 3,5 mm jack
 • Kabellængde: 1,2 meter
 • Forlængerledning: Ja
 • Vægt: 159 gram

Unboxing

Snakebyte Head Set S - Unboxing

Kassen indeholder udover hovedtelefonerne fra Snakebyte, mikrofon. forlængerledning og en lille reklamebrochure bl.a. med kontaktoplysninger på supporten.

Pasform, design og materialer

Snakebyte Head Set S - Design

Hovedtelefonerne fra Snakbyte målrettet PC-gaming og Nintendo Switch er karakteriseret ved et letvægtsdesign, hvor der brugt kvalitetsmaterialer i fremstillingen. Designet er flot og alligevel en lille smule underspillet. Farvekombinationen med sort og rød, vil aldrig uddø, og kombinationen spiller max her. Hovedtelefonerne sidder rigtig godt henover hovedet og ørepudderne, vil vi særligt fremhæve for deres blødhed og for brugen af det specielle netmateriale, der skaber cirkulationen omkring ørerne på brugeren. Derudover er hovedtelefonerne udstyret med en aftagelig mikrofon, så du ikke behøver bøvle med den, eller hvis du i forvejen benytter en særskilt ekstern mikrofon. En aftagelig mikrofon på et gaming headset er en smart og praktisk lille detalje.

Betjening og knapper

Snakebyte Head Set S-hovedtelefonerne kommer med et par enkelte reguleringsmuligheder. Der findes en knap til lydstyrkeregulering på selve ledningen bag på denne findes der en lille praktisk mikrofonafbryder.

Lydkvalitet, bas og mikrofon

Det samlede lydbillede er rigtig godt, og vi oplever flere lyddetaljer, når vi bruger mange andre hovedtelefoner. Lydkvaliteten står bare mere skarpt og bassen har en rigtig solid bundklang, der matcher godt til det øvrige lydbillede. Lyden er skarp og tydelig selv, når vi skuer godt op for volumen, spiller hovedtelefonerne rigtig godt. Den medfølgende mikrofon fungerer rigtig fint og er på niveau med, hvad vi ellers har testet på utallige hovedtelefoner til gaming - hverken bedre eller ringere. Vi har afprøvet hovedtelefonerne i forskellige spil, set video på YouTube og lyttet til musik på Spotify. I alle de tre scenarier er lyden god, men der skal ikke herske nogen tvivl om, at Snakebyte Head Set S er dedikeret til gaming, som den primære funktionen. Der er altså ikke tale om par hovedtelefoner, hvor du skal forvente musiklyd på niveau med hovedtelefoner fra Bang og Olufsen eller JBL dedikeret til musik.

Skal du så købe Snakebyte Head Set S?

Et par dedikerede hovedtelefoner til gaming på PC og Switch til en pris på kun 300,00 kroner er svære at opdrive i denne kvalitet. De plejer at koste væsentligt mere og nogen gange spille væsentlig ringere. Så er du på markedet efter et velspillende gaming headset med godt lyd, dejlig pasform og en bas med god bundklang, så får du rigtig meget valuta for pengene med Snakebyte Head Set S.