On-Ear-hovedtelefoner med ledning fra Philips leverer fin lydoplevelse tilsat god bas til en fornuftig pris under 150 kroner.

Der findes hovedtelefoner til et hvert behov fra hovedtelefoner til afspilning af musik til hovedtelefoner dedikeret til gaming.

Det kan altså være sin sag at inde de rette hovedtelefoner til den rigtige pris, hvorfor du med fordel kan finde hjælp i vores Guide til køb af hovedtelefoner.

Denne gang fra vi haft lejlighed til at teste det prisbillige headset TAH4105 i Philips' 4000 Series, der består af hovedtelefoner trådløse og ikke-trådløse til en fornuftig pris, hvor value for money, herunder lydegenskaber og pasform, er prioriteret fremfor fancy design og smarte funktioner.

Plusser

 • Fin lyd
 • Solid bas
 • God pasform
 • Lang ledning
 • Semi-sammenfoldeligt design
 • Konkurrencedygtig pris

Minusser

 • Lyden kan skurre lidt ved max volumen

Disclaimer

Denne test og anmeldelse er udført efter gældende objektive kriterier, som vi benytter på Windows365.dk, og ingen producent eller leverandør har haft indflydelse på denne test og konklusionerne i denne anmeldelse.

Samlet bedømmelse

Du ved sikkert selv, at det kan være svært at finde et par fornuftige hovedtelefoner til en pris, der ikke gør det nødvendigt at skulle slagte sparegrisen. Philips TAH4105 on-ear-hovedtelefoner er faktisk et godt eksempel på, at det er muligt at finde et par gode hovedtelefoner til en fornuftig pris. Lyden er godkendt, bassen er særdeles solid og velspillende og pasformen med de bløde ørepuder sidder i skabet. Der er faktisk ikke så meget at beklage dig over her bortset fra, at lyden kan blive en smule skinger, når der spilles for fuld lydstyrke.

Specifikationer for Philips TAH4105 on-ear-hovedtelefoner

 • Model: Philips TAH4105 
 • Design: On-Ear 
 • Ledning: Ja
 • Indbygget mikrofon: Ja
 • Tilslutning: 3,5 mm jack
 • Frekvensrespons: 20–20 000 Hz
 • Lydniveau: 106,0 dB/mW
 • Kabel-længde: 1,2 meter
 • Vægt: 153 gram

Du kan læse vores samlede test og anmeldelse af Philips TAH4105 her med et prisskilt omkring 150,00, lige nu set på tilbud hos Power til 79,00 kroner.

Unboxing

Philips TAH4105 - Unboxing

Philips TAH4105 on-ear-hovedtelefoner leveres i en fin salgskasse, der udover selve hovedtelefonerne ikke indeholder noget af betydning.

Pasform. design og materialer

Philips TAH4105 - Design

Pasformen er rigtig god og hovedtelefonerne sidder rigtig godt henover hovedet og ørepuderne er bløde og sidder godt på ørerne. Størrelsen på hovedtelefonerne kan indstilles efter størrelse på brugerens hoved ved hjælp af den den polstrede bøjle. Hovedtelefonerne er lette og komfortable at have på, og sidder godt hen over hovedet og på ørene uden at stramme eller klemme.

Kigger lidt på designet, så er det diskret og elegant, og det samme kan man sige om farven på hovedtelefonerne, som i vores testeksemplar er matrød. Hovedtelefonerne er lavet af fornuftige materialer uden det på nogen måder er prangende eller på niveau med et par rigtig dyre high-end hovedtelefoner fra JBL eller Bose. 

Betjening og knapper

Philips TAH4105 on-ear-hovedtelefonerne er en plug-and-play-løsning uden de store dikkedarer, hvor du blot skal kobler hovedtelefonerne til din enhed, så er du i gang. Der findes en lille knap placeret på hovedtelefonernes ledning, der kan benyttes til at besvare opkald. Regulering af lydstyrken foregår på din primære enhed eksempelvis en smartphone, da der ikke er mulighed for at justere volumen på selve hovedtelefonerne.

Lydkvalitet, lydstyrke og basklang

Kigger vi på det samlede lydbillede, så er det ganske fornuftigt, hvor den velspillende bas trækker en stor del af læsset. Lyden har en tendens til at kunne virke en en lille smule skurrende og skinger ved 100 procent lydstyrke, men det lyder rigtig fint op til 85 procents lydstyrke. Når vi kigger på regulering af lydstyrken, så kan hovedtelefonerne fra Philips spille rigtig højt ved max volume. Basklangen er tilpas uden at være overdrevet - måske en smule underspiller kunne man sige. Philips TAH4105 on-ear-hovedtelefonerne er velegnet til at lytte til musik på mobilen, eller når du streamer en film på din iPad. Snakker vi om gaming, så får du brug for et dedikeret gaming headset som eksempelvis Sandberg Dominator Headset.

Skal du så købe Philips TAH4105 on-ear-hovedtelefonerne?

Hvis du står og mangler et par velspillende hovedtelefoner til en fornuftig pris til dagligdagsbrug, så er Philips TAH4105 on-ear-hovedtelefonerne efter vores mening et fornuftigt køb til pengene. Hovedtelefonerne fra 4000 Seriens fra Philips leverer varen - hverken mere eller mindre. De opfylder de basale behov, men er absolut ikke beregnet til gaming eller hardcore lydentusiaster.