Gioteck VX4 Wired-controller til PC med ergonomisk design og vellykkede quick-fire-triggers og præcisions-D-Pad er velegnet til lange spilsessioner.

En præcis controller til PC med god ergonomi til de lange spilsessioner og med programmerbare knapper er lige så vigtigt, som et godt gaming tastatur som eksempelvis Svive Trition Mini RGB og en højtydende gaming mus som Shark Velocity M70 Gaming Mus, når der skal games på de høje nagler og sådan mere casual.

Gioteck Premium VX4 Wired-controlleren til Playstation™ 4 og PC er et godt eksempel på, at det ikke behøver koste et godt stykke på den anden side af 1.000,00 kroner at købe en præcis og velspillende gaming controller til din PC og konsol.

Vi anmelder her Gioteck VX4 Premium Wired-controller med en vejledende udsalgspris på 200,00 kroner.

Plusser

 • Ergonomisk design
 • Programmerbare knapper
 • Hurtige quick-fire-triggers
 • Præcis D-Pad
 • Virker på PS4 og PC
 • Lang ledning
 • Overkommelig pris

Minusser

 • Understøtter ikke Remote Play på PC

Disclaimer

Denne test og anmeldelse er udført efter gældende objektive kriterier, som vi benytter på Windows365.dk, og ingen producent eller leverandør har haft indflydelse på denne test og konklusionerne i denne anmeldelse.

Samlet bedømmelse

En original Microsoft wired Xbox-controller, der også understøtter Windows-PC, koster et godt stykke over 500,00 kroner, og her kommer Gioteck VX4 Wired-controller ind i billedet som et frisk pust til en særdeles overkommelig pris omkring 200,00 kroner. PC-gaming er bare så meget bedre med en gaming-controller, når der skal køres ræs i de populære bilspil, fremfor at benytte et gaming-tastatur. På alle måder leverer PC-controlleren fra Gioteck varen med den præcise styring, hurtige triggers, muligheden for programmering af knapper og det ergonomiske design.

Windows365.dk anbefaler derfor købet af dette produkt.

Specifikationer for Gioteck VX4 Premium Wired-controller

 • Model: Gioteck VX4
 • Design: Ergonomisk
 • Kompatibel med: PS4 og PC
 • Tilslutning: USB
 • Højde: 11.5 cm
 • Bredde: 7.5 cm
 • Dybde: 16.3 cm

Unboxing

 
Gioteck VX4 - Unboxing

Kassen indeholder selve controlleren og en lille manual.

Ergonomisk design

Gioteck VX4 - Design

Gioteck VX4 Premium Wired-controlleren er designet ergonomisk korrekt, da den passer perfekt og ligger godt i hænderne kombineret med den lette adgang til knapper og triggers, gør den særdeles velegnet til langtidsgaming. Selve controlleren er produceret i hård grå plastik, hvor styrepindene er belagt med gummi og de resterende knapper og triggers er af hård sort plastik.

Plug and Play

Der er tale om en ren Plug and Play-controller til PC, da vi blot skal smide controlleren i USB-porten på vores PC, så er vi faktisk good to go, da der ikke skal installeres supplerende drivers på computeren, for at controlleren kan bruges.

Sådan har vi teste controlleren

Vi har testet controlleren på en Windows 11-maskine med forskellige køre og skydespil, som vi har hentet gratis i Windows Store og dertil har vi testet controlleren med Hitman.

Gaming med controlleren

Gioteck VX4 Premium Wired-controlleren er en af de bedre gaming-controllere vi har testet til PC på tværs af forskellige prisklasser. Controlleren er performer langt bedre end prisen på 200 kroner indikerer. Der er faktisk tale om en langtidsholdbar controller, der sagtens vil kunne holde til daglig gaming i flere år, hvis du behandler den godt. Under gaming må vi sige, at især under racing kommer controlleren til sin ret, men den fungerer faktisk også overbevisende til Hitman, hvor den er præcis og hurtig. Vi tester controlleren med et par rallyspil, som bilerne kronisk svære at styre, og er bibringer controlleren fra Gioteck en overbevisende oplevelse, som gør det meget lettere og mere præcist at styre de enkelte biler fremfor traditionel styring med et gaming-tastatur med tasterner WASD.

Skal du så købe Gioteck VX4 Premium Wired-controlleren?

Det korte svar på det spørgsmål er ja! Er du på udkig efter en controller til din PC, der præcis og ligger ergonomisk godt i hænderne og som er produceret af kvalitetsmaterialer, der gør den langtidsholdbar, så er dette den rigtige controller for dig. At prisen så samtidig er yderst overkommelig, er jo bare et ekstra stort plus.