Eventet afholdes tirsdag d. 12. september klokken 19.00 dansk tid, og kan streames online - se hvordan du følger lanceringen af iPhone 15.

Er du glad for Apples produkter, så er det årlige Apple Event med afsløringen af den næste iPhone lidt ligesom juleaften.

Denne gang handler det primært om kommende iPhone 15, som skulle byde på nogle vilde specifikationer for en række nye iPhone 15-modeller: iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro og iPhone 15 Pro Max. Og denne gang kunne virksomheden erstatte rustfrit stål med titanium til "Pro"-modellerne.

Der er også lidt løst snak om, at Apple måske vil erstatte stålrammerne i Pro-serien med titanium, hvilker vil betyde en række fordele. Først og fremmest vil iPhone 15-modellerne potentilet blive lettere, og kanterne rundt om displayet kan se lidt tyndere ud. 

Endvidere skulle Apple påtænke at skifte den nuværende Lightning-port ud med en mere standard USB-C-port på grund af ny EU-lovgivning på området.

3 måder til streame Apple Event 12. september 2023

Har du sat kryds i kalderen tirsdag den 12. september 2023 kl. 19.00 og sat popcornene frem, så skal du beslutte, hvordan du vil følge med i præsentationen af iPhone 15.

Vi giver dig her tre måder, som du kan vælge imellem til at streame Apple Wonderlust Eventet 2023.

1. Apples hjemmeside

Den mest nærliggende måde, er at du på din mobiltelefon, tablet, computer eller Smart-TV med internetadgang følger med i Apple Event 12. september 2023 live på Apples egen hjemmeside via dette direkte link. Apple streamer hvert år sine events live på sin hjemmeside og metoden er især oplagt til dem, som måske ikke ejer en Apple-enhed med en dedikeret app til livestreaming af det årlige iPhone-arrangement.

2. Apples YouTube-kanal

Apple vil også streame Apple Event 12. september 2023 live på sin egen YouTube-kanal på samme måde, som som Apple har foretaget live streaming af alle sine begivenheder på YouTube gennem flere år nu. Du kan følger med i Apple Event 12. september 2023 live på Apples egen YouTube.side via dette direkte link.

3. Apple TV

Er du i forvejen den lykkelige ejer af et Apple TV, så er det oplagt at følge med i livestreaming af Apple Event 12. september 2023 på Apples egen TV-app. Apples egen TV-app popper typisk op et par timer før Eventet starter på din Apple TV-hjemmeskærm, hvorefter du klikker med Apple TV-fjernbetjeningen for at starte livestreaming af iPhone 15-Eventet.