Denver SEL-65220 Elektrisk løbehjul med en stor motor effekt på hele 300W imponerer med pris og funktionalitet.

Nogle vælger at købe et nyt EL-løbehjul, og andre vælger at købe et brugt EL-løbehjul

Til en pris lige under 2.000,00 danske kroner for et nyt Denver SEL-65220 Elektrisk løbehjul er der faktisk ikke nogen grund til at overveje at købe et brug EL-løbehjul, da prisen er rigtig skarp og løbehjulet virkelig godt.

EL-løbehjulet fra Denver leverer en minimalistisk og befriende oplevelse, hvor du får lige nøjagtig, det som du skal bruge i et EL-løbehjul - hverken mere eller mindre.

Vi anmelder her Denver SEL-65220 Elektrisk løbehjul med en vejledende udsalgspris på 1.995,00 kroner.

Plusser

 • Letvægter
 • Pænt design
 • Kan køres uden app og smartphone
 • Stor motorkraft
 • Fornuftig rækkevidde
 • Simpel betjening
 • Hårde gummihjul
 • Minimal vedligeholdelse
 • 3 timers opladningstid
 • Prisen

Minusser

 • 3. gear bruger meget strøm

Samlet bedømmelse

Denver SEL-65220 Elektrisk løbehjul er et vaskeægte transport EL-løbehjul til voksne, fra 14 år og opefter, budgetpris. Det byder ikke på de store tekniske landvindinger, da det er produceret solidt, godt og i stærke materialer og komponenter, hvor der ikke er meget, der kan gå i stykker eller repareres for en 100-lap. Løbehjulet er velegnet til dagligt brug i byen til persontransport på mellemlange og længere afstande og tilbyder rigtigt meget værdi for pengene, så det ikke er nødvendigt at købe et brugt EL-løbehjul, selvom du har et begrænset budget. Denver har måske ikke det bedste ry, når det kommer til EL-løbehjul, men dette løbehjul kan du roiligt investere i med ro i sindet.

Windows365.dk anbefaler derfor købet af dette produkt.

Specifikationer for Denver SEL-65220 Elektrisk løbehjul

 • Model: Denver SEL-65220
 • Motor: 300W
 • Maksimal hastighed: Op til 20 km/t
 • Rækkevidde: Max 12 km
 • Opladningstid: 2-3 timer
 • Vægt: 10 kg
 • Hjul: 6,5 ” i slidstærk gummi
 • Bærevægt: Op til 100 kg
 • Alder: 14 og derover

Billedgalleri


Unboxing af EL-løbehjulet

EL-løbehjulet fra Denver modtager vi en i en stor kasse og der er 99 procent samlet, der skal lige skrues lidt tilbehør på enheden, så er den i vinkel. I kassen finder vi under over selve løbehjulet, en oplader, brugsanvisning og en umbraco nøgle.

Ibrugtagning af EL-løbehjulet

EL-løbehjulet er opladet cirka 75% fra fabrikken, vi starter med at lade det fuldt op og det tager omkring 45 minutter indtil opladeren lyser grønt. Til forskel for mange andre EL-løbehjulet så er batteriet indbygget i selve styrestangen på løbehjulet, og det er på 25,2 V - 4000 mAh opdelt i 14 x 18650 battericeller.

Betjening af EL-løbehjulet

Denver SEL-65220 Elektrisk løbehjul består af tre gear: 1. gear cirka 10 km/t, 2. gear cirka 15 km/t og det 3. og absurd strømslugende cirka 20 km/t. Løbehjulet kommer med lys monteret, lille ringkokke, reflekser og har et lille display, hvor brugeren kan aflæse hastighed, batteristatus og evt. opladning under kørsel. Modsat så mange andre EL-løbehjul, skal vores testeksemplar ikke kobles sammen med en smartphone-app. og det er efter vores mening en befrielse. Derudover betjenes løbehjulet fra Denver med et gashåndtag, som kan give gas og benyttes som motorbremse og dertil kommer en indbygget elektronisk håndbremse i styret. Når løbehjulet ikke er koblet op på en app, skal du huske at købe en cykellås.

Første tur på EL-løbehjulet

Nu er vi så klar til at køre den første tur på EL-løbehjulet fra Denver, og vi igangsætter løbehjulet ved at sætte fra med foden og give give gas. Vi starter i 2. gear, og løbehjulet accelerer voldsomt, og er du ikke vant til at køre på et EL-løbehjul, så anbefaler vi, at du starter i 1. gear, da du let kan blive smidt af løbehjulet, da du overraskes af accelerationen. Ellers er det let at skifte gear og dreje og stoppe på løbehjulet. Det er retningsstabilt og let at dreje og bremse på, og du kan stoppe ved bremsen eller med den indbyggede motorbremse. Vi foretrækker den indbyggede motorbremse, da det er mere behageligt, og den indbyggede bremse til nødopbremsninger.

Rækkevidde på EL-løbehjulet

Vi kører lige præcis 12 km på en opladning af batteriet i 2. gear svarende til omkring 15 km/t, og det svarer nøjagtig til producentens opgivelse på rækkevidden. Hvis du kører løbehjulet op ad bakke eller hele turen i 3. gear, så skal du regne med til en rækkevidde på max 6 km. Vi prøver at køre op ad en bakke i 3 gear, og batteriet aflades øjeblikkeligt med 20 procent, og det er ret meget for så relativ kort en distance. Vi trækker derfor løbehjulet op ad bakke og triller ned ad bakke med motoren slukket, hvor det faktisk virker som om, at batteriet oplades, men det er vi ikke helt sikre på, og kan ikke umiddelbart findes noget info fra producenten omkring det.

Skal du så købe Denver SEL-65220 Elektrisk løbehjul?

Generelt et rigtigt godt EL-løbehjul til pengene for dem der har et begrænset budget og et behov for et transport løbehjul i hverdagen. Rækkevidden på 12 km virker måske ikke imponerende men det vil typisk række til små ture og til at komme frem til destinationen som skole eller job, hvor EL-løbehjulet, jo så kan oplades, da det ikke vejer ret meget og er let at tage med ind til en stikkontakt. Overvejer du at købe et brugt EL-løbehjul, så bør du overveje dette EL-løbehjul fra Denver som nyt til budgetpris omkring 2.000,00 kroner og 24. måneders reklamationsret.