Er du vild med sneakers og PC-gaming, så kan du nu kombinere dine to interesser i en enhed i form af Cooler Masters vilde sneaker-PC.


Cooler Master har lanceret en ny computer, der er inspireret af sneakers. Sneaker-PC'en er en unik computer, der kombinerer stilfuldt design med kraftfuld ydeevne. Her er en gennemgang af de tekniske specifikationer, design og pris for Cooler Masters Sneaker-PC.

Tekniske specifikationer

Cooler Masters Sneaker-PC er en kraftfuld computer, der er udstyret med en Intel Core i5-11600K-processor og et Nvidia GeForce RTX 3060-grafikkort. Computeren har også 16 GB DDR4 RAM og en 1 TB NVMe SSD. Sneaker-PC'en har en række tilslutningsmuligheder, herunder HDMI, DisplayPort, USB 3.2 Gen 2 Type-A og Type-C, og Gigabit Ethernet.

Design

Sneaker-PC'en er designet til at ligne en sneaker og har en unik og stilfuld æstetik. Computeren er udstyret med en hvid og grå farveskema og har detaljer, der ligner snørebånd og såler på en sneaker. Sneaker-PC'en har også RGB-belysning, der kan tilpasses efter brugerens præferencer. Så hvis du godt kunne tænke dig at være helt fremme med det nyeste indenfor nytænkende design - eller du blot er vild med både sneakers og gaming-PC´er. så er Sneaker-PC'en lige noget for dig.

Pris

Cooler Masters Sneaker-PC er en specialudgave og er kun tilgængelig i et begrænset antal. Prisen for Sneaker-PC'en er ikke offentliggjort endnu, men det forventes, at den vil være i den høje ende på grund af dens kraftfulde ydeevne og unikke design.

Konklusion

Cooler Masters Sneaker-PC er en unik og stilfuld computer, der kombinerer kraftfuld ydeevne med et unikt design. Sneaker-PC'en er udstyret med en Intel Core i5-11600K-processor og et Nvidia GeForce RTX 3060-grafikkort og har 16 GB DDR4 RAM og en 1 TB NVMe SSD. Sneaker-PC'en har også en række tilslutningsmuligheder og RGB-belysning, der kan tilpasses efter brugerens præferencer. Prisen for Sneaker-PC'en forventes at blive lige under $6.000, hvilket er  i den høje ende og skyldes kombinationen af computerens kraftfulde ydeevne og unikke design.

Men er der tale om en gal eller genial kombination af PC og sneakers? Ja, det vil kun tiden vise. For vi kan simpelthen ikke blive enige med os selv om, hvorvidt pendulet svinger mest den ene eller den anden vej.

Du kan læse meget mere om på Sneaker X concept site.