Med tvOS 17 kan du få FaceTime på dit Apple TV samt hjælp til at finde din remoten.

Apple har annonceret udgivelsen af ​​tvOS 17, som bringer flere nye funktioner til Apple TV 4K og Apple TV HD. En af de mest spændende nye funktioner er tilføjelsen af ​​FaceTime, som giver dig mulighed for at foretage videoopkald direkte på dit tv. Derudover kan Apple også hjælpe dig med at finde fjernbetjeningen til dit Apple TV ved hjælpe af din iPhone.

Nye funktioner i tvOS 17

Vi er mange, der med spænding ser frem til at Apple giver os adgang til det nye tvOS 17. I mellemtiden, kan vi kigge lidt nærmere på nogle af de nye funktioner, vi kan se frem til med opdateringen af Apple TV til tvOS 17:
 • FaceTime: Med tvOS 17 kommer FaceTime til Apple TV 4K for første gang, hvilket giver dig mulighed for at foretage videoopkald på direkte på dit tv. Du kan starte et opkald på enten din iPhone eller iPad og derefter føre det over til dit Apple TV. Du kan også starte FaceTime-opkald direkte på dit TV. 
 • Kontrolcenter: tvOS 17 indeholder et nyt kontrolcenter, der viser systemstatus, inklusive klokkeslæt og aktiv profil, og udvides med andre nyttige detaljer baseret på din aktivitet.
 • Dialogforbedring: Denne funktion forbedrer dialogen i film og tv-shows, hvilket gør det lettere at høre og forstå, hvad der bliver sagt.
 • Remote Finder: Du kan bruge din iPhone til at finde en forlagt fjernbetjening.
 • Split View Multitasking: Med understøttelse af Split View multitasking i tvOS 17 kan du starte et FaceTime-opkald eller en visningsfest via SharePlay.
 • Karaoke: Du kan med tvOS 17 nu få karaoke på dit Apple TV.
 • VPN: Apple åbner op for, at du med tvOS 17 kan downloade en VPN til dit Apple TV.
Så der er nok at glæde sig til, når det bliver muligt at opdatere dit Apple TV til tvOS 17. Hvis ventetiden bliver for lang, kan du allerede nu tilpasse din hjemmeskærm på dit Apple TV, for at få mest muligt ud af dit Apple TV.

Sådan får du FaceTime på Apple TV med tvOS 17

Med opdateringen af dit Apple TV til tvOS 17, får du også mulighed for at bruge den nye FaceTime app til Apple TV. Den vil bruge dit kamera på enten din iPhone eller iPad til at bringe videoopkald til dit TV. Den primære FaceTime grænseflade på Apple TV centrerer højttalere intelligent og tilpasser endda rammen, hvir flere deltager i FaceTime opkaldet. For at få FaceTime på dit Apple TV med tvOS 17 skal du bruge et Apple TV 4K eller Apple TV HD og en iPhone eller iPad, der kører iOS 17 eller nyere. Derefter kan du følge disse trin, for at få FacetTime til dit Apple TV:
 1. Opdater dit Apple TV til tvOS ved at gå til Indstillinger > System > Softwareopdateringer og vælge "Opdater software"
 2. Sørg for, at din iPhone eller iPad kører iOS 17 eller nyere
 3. Start FaceTime-appen på din iPhone eller iPad
 4. Start et FaceTime-opkald på din iPhone eller iPad
 5. Stryg op fra bunden af ​​din iPhone- eller iPad-skærm for at få adgang til Kontrolcenter
 6. Tryk på knappen "Skærmspejling"
 7. Vælg dit Apple TV fra listen over tilgængelige enheder
Dit FaceTime-opkald vil nu blive spejlet på dit tv. Du skal dog være opmærksom på, at det stadig er kameraet og mikrofonerne på din iPhone, du skal bruge under opkaldet, mens selve FaceTime-opkaldet er synligt på din større tv-skærm.

En anden god nyhed er, at Apple også integrerer SharePlay i FaceTime til tvOS. På den måde kan du se film eller tv-shows med venner under et FaceTime opkald.

Sådan finder du din fjernbetjening med tvOS 17

En anden smart funktion vi kan vente os af det nye tvOS 17, er muligheden for at finde en forlagt fjernbetjening til Apple TV. Som du måske allerede kender det med et AirTag kan du bruge appen Find på din iPhone til at hjælpe med at finde en mistet fjernbetjening. Efterhånden som du kommer tættere på fjernbetjeningen, vokser en cirkel på skærmen af din iPhone i størrelse for at guide dig frem til din remote. Her er trinene, du skal følge, for at finde en mistet fjernbetjening:
 1. Sørg for, at din iPhone kører iOS 17 eller nyere
 2. Start Kontrolcenter på din iPhone
 3. Tryk på knappen "Apple TV Remote"
 4. Din iPhone vil nu vise en skærm med et cirkulært billede af din Siri Remote
 5. Flyt din iPhone rundt i rummet
Når du kommer tættere på din Siri Remote, vil det cirkulære billede på din iPhone vokse i størrelse for at guide din bevægelse i den rigtige retning.

Apple tvOS 17 kommer smart

Vi glæder os allerede til Apple tvOS 17 bliver tilgængeligt. For der er flere spændende nye funktioner til Apple TV, herunder FaceTime, Kontrolcenter, VPN, Remote Finder, Split View Multitasking og Karaoke. Med FaceTime får du mulighed for at foretage videoopkald på dit tv for første gang nogensinde, og med Remote Finder kan du nemt finde frem til en forlagt fjernbetjening igen. Derfor er vi mange, der ser frem til at nyde alle disse nye funktioner, når tvOS 17 bliver tilgængeligt i efteråret.