Den store MacBook Air puster nyt liv i Air-serien uden at pille ved de originale dyder med øget ydeevne, længere batterilevetid og større skærm.

Den nye 15" MacBook Air har en stor Liquid Retina-skærm og samtidig har Apple proppet den lynhurtige M2-processor under motorhjelmen på den nye MacBook Air.

Apples egenudviklede M2-processor byder allerede på flere kræfter end 90 procent af alle brugere har behov for måske lige bortset fra de mest hardcore professionelle, der arbejder med virkeligt tungt software til video-, billed- og musik redigering.

Plusser:

 • Stor 15.3 tommer skærm
 • Lækkert design
 • Kraftfuld M2-processor
 • Større pegefelt
 • God lyd
 • Letvægter
 • Prisen er billiere end MacBook Pro

Minusser:

 • For få porte
 • Understøtter kun en enkelt ekstern skærm
 • Kamera-hakket er vendt tilbage

Hvorfor MacBook Air 15 er et godt køb

MacBook Air 15 er faktisk lidt af en gamechanger, da du med denne Mac-model får det samme son i en MacBook Pro med stor skærm med til en langt billigere pris, så flere har råd til at få en MacBook med stor skærm og den kraftfulde M2-processor. Med mindre du har virkelige høje krav til hardwaren, så er MacBook Air et rigtig godt køb til prisen på 12.499,00 danske kroner.

15 grunde til at købe MacBook Air 15

 1. Større skærm: MacBook Air 15 har en 15,3-tommer Liquid Retina-skærm, hvilket giver mere plads til at arbejde og se film.
 2. Ydelse: MacBook Air 15 har en M2-chip, som giver en utrolig ydeevne og op til 18 timers batteritid.
 3. Portabilitet: MacBook Air 15 er tynd og let, hvilket gør den nem at tage med på farten.
 4. Batteritid: MacBook Air 15 har en fantastisk batteritid på op til 18 timer.
 5. Lydløs: MacBook Air 15 har et design uden blæsere, hvilket gør den lydløs, selv når den udfører krævende opgaver.
 6. Farver: MacBook Air 15 har et større pegefelt, så der er nemmere at arbejde på den indbyggede mus.
 7. FaceTime HD-kamera: MacBook Air 15 har et 1080p FaceTime HD-kamera.
 8. Farver: MacBook Air 15 fås i fire forskellige farver - midnat, stjerneskær, rumgrå og sølv.
 9. MagSafe-opladning: MacBook Air 15 har MagSafe-opladning.
 10. Fanless design: MacBook Air 15 har et design uden blæsere, hvilket gør den lydløs, selv når den udfører krævende opgaver.
 11. Spatial Audio: MacBook Air 15 har et fire-højttalersystem med Spatial Audio.
 12. Touch ID: MacBook Air 15 har Touch ID, som giver hurtig og sikker adgang til enheden.
 13. Holdbart kabinet: MacBook Air 15 har et kabinet fremstillet af 100 procent genanvendt aluminium.
 14. Let: MacBook Air 15 er superlet og vejer kun 1.51 kg. (anhænger af konfiguration)
 15. Stilfuldt design: MacBook Air 15 har et stilfuldt design og er en af de bedste forbrugercomputere på markedet.

De helt store nyheder er den stor skærm og den hurtige processor

Den ene af de helt store nyheder omkring den nye MacBook Air er at den har en stor 15,3" Liquid Retina-skærm med en opløsning på 2560 x 1600 pixels og en billedformat på 16:10. Skærmkvaliteten er godt, hvilket til dels skyldes, at skærmen har True Tone-teknologi, som automatisk justerer farvetemperaturen på skærmen for at matche det omgivende lys og give en mere naturlig visning. 

Den anden store nyhed er, at du finder vi endelig M2-chippen i en MacBook Air, som er lynhurtig og samtidig konserverer strøm. Apple oplyser selv, at sammenlignet med en bærbar PC med Intel Core i7-processor leverer MacBook Air op til dobbelt så hurtig ydeevne, op til 50 procent hurtigere webbrowsing og op til 50 procent længere batteritid.

Vi synes især, at der er tale om gode nyheder for studerende som endelig kan få adgang til en forholds prisbillig MacBook med stor skærm, der udvider arbejdsarealet voldsomt, og samtidig er der motorkræfter nok til, at den nye MacBook Air spiser stort set alt, du smider for den.

Imponerende 18 timers batterilevetid

MacBook Air 15 fra Apple byder ind med 18 timers brug på en enkelt opladning af batteriet, og det er ganske simpelthen fremragende, når vi tager i betragtning, at der er tale om en stor 15-tommers bærbar, hvor skærmen er en større strømsluger sammenlignet med en 13-tommer bærbar computer. En af grundene til en lange batteritid finder vi i den strømbesparende M2-processor.

Kigger vi på batteritidskonkurrenter til MacBook Air 15, så byder Lenovo ThinkPad X1 Carbon ind med en batterilevetid på op til 18,5 timer, der til gengæld så kun har en 14-tommer skærm.

En MacBook til folket

Tesla har med sine prisnedsættelser formået at producere en elbil til masserne med Tesla 3, som de fleste kan betale - selv dem uden dybe lommer. Apple har efter vores mening formået at gøre det samme med den nye MacBook Air 15 med en grundpris på 12.499,00. hvilket ganske simpelthen er et fund, når vi kigger på, hvad pakken indeholder med stor skærm, kraftfuld ydelse og megalang batteritid. MacBook Air 15 er derfor efter vores mening så absolut en MacBook til folket.