Nu kan du bruge AirPods sammen med din Nintendo Switch helt uden adapter.

Det er nu muligt for dig at spille på farten helt uden at forstyrre de forbipasserende og uden at være begrænset af irriterende ledninger. Du kan nemlig bruge dine AirPods sammen med din Nintendo Switch.

AirPods

Hvis du allerede ejer et par AirPods fra Apple, er du nok godt klar over, at de virker allerbedst, når du bruger dem sammen med andre enheder fra Apple. For eksempel kan du vælge at tilslutte dine AirPods til din Mac. Men de smarte trådløse høretelefoner kan bruges til andet end at lytte til enten musik eller podcasts. For du kan også vælge at bruge dem, når du tager din håndholdte spillekonsol med på farten.

Hvis du oplever problemer med lyden fra dine AirPods er det ikke sikkert, at der er fordi de er klar til en udskiftning. Måske er problemet meget mere hverdagsagtigt. Dine AirPods er nemlig aldrig bedre end den sidste rengøring, du har givet dem. For skidt og snavs kan medføre tilstoppede højtalerne. Derved vil du ikke få den maksimal lydeffekt ud af dine AirPods, så sørg for, rengøring af dine AirPods.

Nintendo Switch

Nintendo Switch er en hybrid spilkonsol udviklet af Nintendo. Den er designet til at være både en hjemmekonsol og en bærbar konsol, så du kan spille dine yndlingsspil på farten eller hjemme på dit tv. Konsollen har en tablet-lignende skærm, der både kan dockes til et tv eller bruges som en håndholdt enhed. Switchen har også aftagelige Joy-Con-controllere, der kan bruges til multiplayer-spil eller tilsluttes tabletten til bærbare spil.

Håndholdte spillekonsoller er populære

Håndholdte spillekonsoller er yderst populære, fordi de tilbyder en bærbar spiloplevelse, som kan nydes overalt. I modsætning til traditionelle hjemmekonsoller er håndholdte konsoller nemlig designet til at være kompakte og lette, hvilket gør dem nemme at bære rundt på. Håndholdte konsoller tilbyder også en unik spiloplevelse, der adskiller sig fra at spille spil på et tv eller computer. De byder ofte på eksklusive spil og unikke kontrolsystemer, der drager fordel af deres bærbare design. Som eksempler på håndholdte spillekonsoller kan udover Nintendo Switch nævnes Steam Deck 101Asus ROG AllyAyaneo Air Pro og Retroid Pocket 3.

Trådløse høretelefoner til Nintendo Switch

Der kan være rigtig mange fordele ved at bruge et sæt trådløse hovedtelefoner sammen med din Nintendo Switch. Nogle af fordelene er som følger:
 • Forbedret lydkvalitet: Trådløse hovedtelefoner kan tilbyde bedre lydkvalitet end de indbyggede højttalere på switchen.
 • Bærbarhed: Trådløse hovedtelefoner er bærbare og kan bruges med switchen i håndholdt tilstand.
 • Bekvemmelighed: Trådløse hovedtelefoner eliminerer behovet for ledninger og kabler, hvilket gør dem mere bekvemme at bruge.
 • Privatliv: Trådløse hovedtelefoner kan give en mere privat spiloplevelse, især når du spiller på offentlige steder.
Hvis du i forvejen har et par Apple AirPods, kan du derfor med fordel vælge at bruge disse sammen med din Nintendo Switch.

Brug AirPods til Nintendo Switch

Tidligere kunne det være meget vanskeligt og ligefrem kræve en adapter, hvis du gerne ville bruge dine AirPods sammen med din Nintendo Switch. Men det er heldigvis blevet en del lettere nu. For efter en softwareopdatering, der kom for et par år siden, er processen nu blevet meget mere simpel.

Det første du skal gøre, for at kunne bruge dine AirPods sammen med din Nintendo Switch er, at sørge for, at din Switch er opdateret. Den skal nemlig køre 13.0.0 eller nyere version. For med denne verison, er der nemlig indbygget understøttelse af Bluetooth-lydtilbehør.

Hvis du ikke allerede med sikkerhed ved, at den er opdateret, kan du gøre følgende:
 1. Tænd din Nintendo Switch
 2. På startskærmen skal du gå til Systemindstillinger, der ligner et tandhjul 
 3. Hvis du bruger berøringsskærmen skal du trykke på det to gange
 4. Rul ned til System
 5. Kontroller posten for Systemopdatering for at se, hvilken version du har
 6. Hvis der er nyere versioner tilgængeligt, kan du installere dem ved at følge anvisningen på skærmen
Når din Nintendo Switch er opdateret til 13.0.0 eller nyere version, kan du tilkoble lydtilbehør via Bluetooth.

Sådan parrer du AirPods med en Nintendo Switch 

Følg disse trin for at parre AirPods med en Nintendo Switch via Bluetooth:
 1. Opdater din Nintendo Switch til version 13.0.0 eller nyere (se ovenfor)
 2. På din switch skal du gå til Systemindstillinger, som du finder på startskærmen
 3. Vælg Bluetooth-lyd 
 4. Herefter kan du vælge Par enhed
 5. Sæt dine AirPods i parringstilstand ved at åbne låget på etuiet og trykke på og holde opsætningsknappen på bagsiden af ​​etuiet nede, indtil LED'en blinker hvidt
 6. Vælg dine AirPods fra listen over tilgængelige enheder på switchen
Når dine AirPods er tilsluttet, kan du justere lydstyrken og andre indstillinger ved hjælp af switchens lydindstillinger. Du kan nu bruge dine AirPods mens du spiller på din Nintendo Switch.

Sådan frakobler du AirPods fra en Nintendo Switch

Når du er færdig med at spille på din Nintendo Switch, kan du med fordel vælge at frakoble dine AirPods igen, så ingen af enhederne bruger strøm på at opretholde Bluetooth-forbindelsen. Følg disse trin for at frakoble AirPods fra en Nintendo Switch:
 1. På din switch skal du gå til Systemindstillinger, som du finder på startskærmen
 2. Vælg Bluetooth-lyd 
 3. Herefter vælges Parrede enheder
 4. Vælg dine AirPods fra listen over parrede enheder
 5. Vælg Fjern enhed for at fjerne parringen af ​​dine AirPods fra switchen
Nu er dine AirPods ikke længere forbindet med din Nintendo Switch. Du kan vælge at sætte dine AirPods tilbage i parringstilstand, hvis du vil forbinde dem til en anden enhed.