SQUARE SQ40 kommer i tidsløst design og som skabt til at fremkalde de hurtige skud - og byder på automatisk eksponering.

Attraktivt design og et kamerahus pakket ind i blødt kunstig læder, giver SQUARE SQ40-kameraet en vaskeægte luksus feeling til den beskedne pris af 1.199,95 danske kroner.

Kigger vi på luksusoplevelsen omkring selve designet, så ligger SQUARE SQ40 fra Fujifilm sig i slipstrømmen på Fujifilm instax mini Evo, der der beviser at old school stadigvæk er cool, når det kommer til instant fotografering.

Fujifilm SQUARE SQ40 er tilgængelig i de danske online butikker fra den 29. juni, og du kan snart læse  vores anmeldelse af de spændende kamera, men indtil da giver vi dig her et overblik over alle de spændende funktioner og nyheder i det nye instant kamera fra Fujifilm.

Der findes et instant kamera til ethvert øjeblik og behov, så vi har lavet en guide til dig, så du kan opnå det bedste køb.

Automatisk eksponering

Fujifilm har udstyret SQUARE SQ40 med automatisk eksponering, hvilket er en særdeles praktisk funktion, hvor den automatiske eksponering automatisk registrerer niveauet af det omgivende lys, når der tages et billeder, således at lukkehastigheden og flashudgangen optimeres i forhold til situationen. I sidste ende er det med til at give analog billeder i særdeles høj kvalitet.

Style & Smile med Selfie Mode

SQUARE SQ40: Selfie Mode

En fremragende egenskab ved Fujifilms Instax kameraer er det vedholdende fokus på Selfies, og her er SQUARE SQ40 så absolut heller ingen undtagelse. Det nye instant kamera kommer med indbygget Slfie Mode. hvor det med et twist af linsen er muligt for brugeren at tage et hurtigt selfie med kameraet.

SQUARE SQ40 aktivere ved at brugeren at drejer på linsen, og når der drejes en gang mere på kameralinsen, så aktiveres den indbyggede Selfie Model, der går det muligt at tage nogle flotte selfies til efterfølgende udprint på kameraet.

Introducerer ny film-variant

Lanceringen af SQUARE SQ40 er samtidig også startskuddet til en ny film-variant fra Fujifilm til brug ved instant fotografering. Der er tale om det nye SQUARE format, som Fujifilm selv oplyser i sin pressemeddelelse er "designet i ”Sunset” som er inspireret af de bløde farver på himlen ved en solnedgang. SQUARE formatet kommer i en pakke med 10 film inkluderet.

Pris og tilgængelighed

Fujifilm INSTAX SQUARE SQ40 vil være tilgængeligt til en vejledende udsalgspris på 1.199,95 DKK (inkl. moms) og forventes tilgængeligt for køb fra d. 29 juni 2023.