Available on Game Pass er en gratis browserudvidelse, der gør det muligt at spare penge på dine spilkøb.

Mange af de spil, der er tilgængelige "gratis" på PC Game Pass via det månedlige abonnement, er også på tilgængelige på Steam som betalte spil, og du kan potentielt spare penge ved at benytte browserudvidelsen Available on Game Pass.

Hvad er PC Game Pass?

PC Game Pass er en abonnementstjeneste fra Xbox, der giver adgang til et stort bibliotek af høj kvalitet PC-spil på Windows 10/11-enheder. Tjenesten inkluderer ikoniske Bethesda-spil, nye titler på lanceringsdagen og EA Play-kataloget på PC uden ekstra omkostninger. Med PC Game Pass kan du opdage nye spil, få rabatter på spil i biblioteket samt DLC og tilføjelser. PC Game Pass er tilgængelig i flere lande og kan købes via forskellige abonnementsplaner. For at bruge PC Game Pass skal du have Xbox-appen installeret på din Windows PC.

Hvad er et browser plugin og hvordan fungerer det?

Et browser-plugin er et mindre computerprogram, der tilføjer supplerende funktioner til et større selvstændigt program, typisk en webbrowser. Plugins kan understøtte visning af billeder, lyd og animationer, og kan forbedre brugeroplevelsen ved at tilføje ekstra funktionalitet til browseren. For at installere et plugin skal du normalt besøge en webshop, som f.eks. Chrome Webshop, finde og vælge det ønskede plugin og følge instruktionerne for at tilføje det til din browser Når et plugin er installeret, kan det aktiveres eller deaktiveres efter behov. Plugins kan opdateres og administreres via browserens indstillinger.

Hvordan fungerer Available on Game Pass browser plugin?

Available on Game Pass er en gratis browserudvidelse, også kaldet plugin, der er tilgængelig til de tre største webbrowsere. Det lille browser plugin tilføjer et simpelt banner til en Steam-oversigten med PC-spil for at give dig besked om, når en spiltitel allerede er tilgængelig på PC Game Pass.

Hvilke browsere understøtter Available on Game Pass browser plugin?

Available on Game Pass udvidelsen understøtter følgende internetbrowsere:
  • Google Chrome
  • Microsoft Edge
  • Firefox

Hvordan får du adgang til Available on Game Pass?

Først og fremmest skal du have installeret en af de tre internetbrowsere: Google Chrome, Microsoft Edge eller Firefox. Herefter skal du hente og installere Available on Game Pass i den tilknyttede webshop til din browser. For at få udbytte af udvidelsen skal du have Xbox-appen installeret på din Windows PC, og have et betalt månedligt abonnement.

Sådan henter og installerer du Available on Game Pass

Available on Game Pass plugin er tilgængelig til de tre føromtalte browsere via disse direkte links:
  1. Google Chrome: Link til Available on Game Pass plugin
  2. Microsoft Edge: Link til Available on Game Pass plugin
  3. Firefox: Link til Available on Game Pass plugin

Brug Available on Game Pass på dine håndholdte enheder

Hvis du er indehaveren af en Steam Deck 101 eller en Asus ROG Ally kan du også vælge at bruge Available on Game Pass på disse håndholdte gamingenheder. For når din håndholdte gamingenhed bruger Windows som styresystem, vil Available on Game Pass også kunne bruges her.