Apple lancerer ny funktion kaldet Personal Voice, hvor din iPhone kommer til at kunne genskabe din stemme på bare 15 minutter.

Apple har annonceret en ny funktion til iPhone, kaldet Personal Voice, som vil gøre det muligt for brugere at genskabe deres egen stemme på deres iPhone. 

Funktionen vil gøre det muligt for brugere at bruge deres egen stemme til at interagere med deres iPhone, i stedet for at skulle bruge en computerstemme eller en anden persons stemme.

Hvordan fungerer Personal Voice på iPhone?

Personal Voice-funktionen fungerer ved at bede brugeren om at læse en række tilfældige sætninger højt, såsom "Hej, jeg hedder [dit navn]". Derefter vil iPhone bruge disse optagelser til at genskabe brugerens stemme og bruge den til at læse tekst højt eller udføre andre opgaver på brugerens vegne.

Hvad kan du bruge den nye iPhone-funktion til?

Personal Voice-funktionen vil være en stor hjælp for personer med handicap, der har svært ved at tale eller har en stemme, der er svær at forstå. Funktionen vil gøre det muligt for disse personer at kommunikere mere effektivt med deres iPhone og udføre opgaver, som de ellers ville have svært ved at udføre.

Funktionen vil også være nyttig for personer, der har mistet deres stemme på grund af en sygdom eller en skade. Ved at bruge deres egen stemme til at interagere med deres iPhone, vil disse personer kunne kommunikere mere effektivt og uafhængigt.

Derudover vil Personal Voice-funktionen også være nyttig for personer, der har en accent eller taler et andet sprog end det, der er indstillet på deres iPhone. Ved at bruge deres egen stemme til at interagere med deres iPhone, vil disse personer kunne kommunikere mere effektivt og undgå misforståelser.

Alt i alt vil Personal Voice-funktionen være en stor hjælp for personer med handicap og andre, der har svært ved at kommunikere effektivt med deres iPhone. Funktionen vil gøre det muligt for disse personer at være mere uafhængige og udføre opgaver, som de ellers ville have svært ved at udføre.

Hvornår bliver funktionen tilgængelig på iPhone?

Personal Voice-funktion vil være tilgængelig som en del af en større opdatering til iOS, og det forventes, at den vil være tilgængelig for alle iPhone-brugere i løbet af de kommende måneder.

Hvis du er blevet inspireret til at bruge din stemme sammen med din iPhone, kan du med fordel også læse om, hvordan du genstarter din iPhone med stemmen. Alternativt kan du læse vores 22 tips til din iPhone.

Hvis du gerne vil have endnu bedre samtaler, kan du vælge at forbedre lyden på telefonsamtaler, ved at sortere baggrundsstøjen fra.