Vi giver dig her nogle fremragende gratis spil til PC, der beviser at det stadigvæk er muligt at opnå en fremtagende spiloplevelse for nul kroner.

Hvem eller ikke gratis ting. Det gør de fleste nok, og her kommer vi med vores bud på de fem bedste gratis PC-spil til Windows.

1. Genshin Impact gratis til PC

Genshin Impact er et åbent verden-action rollespil, hvor spilleren kan udforske en fantasy-verden kaldet Teyvat. Spilleren kan kontrollere sin karakter og udføre handlinger som at løbe, klatre, svømme og glide. Spillet har også et kampsystem, hvor spilleren kan bruge forskellige elementer og våben til at bekæmpe fjender. Der er også en række figurer, som spilleren kan møde og samarbejde med. Genshin Impact har også en række opgaver og missioner, som spilleren kan fuldføre for at avancere i spillet, og spillet tilbyder også en dedikeret Discord-server for fans.


2. Fall Guys gratis til PC

Fall Guys er et multiplayer PC-spil, der involverer spillere, der konkurrerer i forskellige minispil og forhindringsbaner, indtil der er en spiller tilbage. Gameplayet er tempofyldt, farverigt og sjovt med en række udfordringer, der kræver forskellige færdigheder og strategier. Spillet har vundet stor popularitet for dets unikke koncept og underholdende gameplay, som efterhånden har givet en stor dedikeret fanskare.


3. Call of Duty: Warzone gratis til PC

Call of Duty: Warzone er et battle royale actionspil på linie med CS:GO og Fortnite, og er det er en del af Call of Duty-serien med Call of Duty: Modern Warfare, Call of Duty: Black Ops: Cold War og Call of Duty: Vanguard. Der er tale om et førstepersons skydespil, der tilskynder til akkumulering af in-game-valuta i stedet for udstyrsbare gadgets. Spillet har modtaget positive anmeldelser for sin variation og størrelse af spilbare maps.


4. Dota 2 gratis til PC

Dota 2 er et multiplayer online battle arena PC-spil (MOBA), og  er en efterfølger til Defense of the Ancients (DotA), som er en modifikation til Warcraft. Spillet er udviklet af Valve Corporation og udgivet i 2013. Der er tale om et online multiplayer spil, hvor to hold, som hver består af fem spillere, kæmper på et map, hvor det gælder om at ødelægge fjendens base, og spillet er har en særdeles nyttig introduktion, der hjælper nye spillere med at lære spillet på ingen tid. Der er miuligt ved hjælp af guld at købe nyt udstyr og forbedre sin spillerkarakter, og samarbejdet med holdspillerne er nøglen til at nedkæmpe fjenderne.


5. Overwatch 2 gratis til PC

Overwatch 2 er et førstepersons skydespil, der byder på både spiller versus spiller (PvP) og samarbejdstilstande. Spillet centrerer sig om spiller versus spiller (PvP) kamp på tværs af flere forskellige tilstande og kort. Hver spilkarakter har et unikt sæt færdigheder, der består af aktive, passive og ultimative evner. Spillet foregår i et farverigt science fiction-univers, og spillere deltager i korte, intense kampe i hold på fem.