JBL Tune 500 leverer kvalitet og stærk lyd og er en oplagt mulighed for alle, som har brug for et par billige hovedtelefoner.


Plusser:

 • Lækkert design
 • Fin pasform
 • Let og sammenfoldeligt design
 • Stærk lyd også ved max volume
 • God baslyd
 • Forbinde med Siri og Google Now
 • Konkurrencedygtig pris

Minusser:

 • Kort ledning

Samlet bedømmelse

De bløde ørepuder og den polstrede bøjle giver JBL Tune 500-hovedtelefonerne en praktisk pasform, som gør dem lette og komfortable at have på i længere tid ad gangen. Der er samtidig tale om en smart plug-and-play-løsning for alle, som nyder musik på farten eller med en mobil i sofaen eller foran computeren. JBL Tune 500-hovedtelefonerne leverer samtidig absurd meget smæk for skillingen med en stærk lyd og en virkelig velspillende bas, som gør disse hovedtelefoner til et rigtig godt køb til prisen.

Windows365.dk anbefaler derfor købet af dette produkt.

Specifikationer for JBL Tune 500 On-Ear hovedtelefoner

 • Model: JBL Tune 500 
 • Enheds-følsomhed ved 1kHz/1mW (dB): 1kHz - 24dBV/Pa
 • Dynamisk frekvensområde: 20 Hz - 20 kHz
 • Impedans (ohm): 32.0
 • Antal dynamiske enheder pr. øre: 1.0
 • On-ear: Ja
 • Indbygget mikrofon: Ja
 • Kan foldes fladt: Ja
 • Håndfri opkald: Ja
 • Siri/Google Now: Ja
 • JBL Pure Bass-lyd: Ja
 • Kabel-længde: 118.7 cm
 • Vægt: 148 gram

Du kan læse vores samlede test og anmeldelse af JBL Tune 500 med et prisskilt omkring 200,00 kroner her.

Unboxing

JBL 500 Tune - Unboxing

JBL Tune 500 On-Ear hovedtelefoner leveres i en fin salgskasse, der udover selve hovedtelefonerne indeholder en brugsanvisning og muligheden for at registrere produktet online.

Pasform, design og materialer

JBL Tune 500 - Praktisk pasform

JBL-hovedtelefonerne er takket været de bløde ørepuder og den polstrede bøjle lette og komfortable at have på, og hovedtelefonerne sidder godt hen over hovedet og på ørene uden at stramme eller klemme. Det er samtidig let at indstille hovedtelefonerne efter størrelsen på brugerens hoved ved hjælp af de indbyggede reguleringsmekanismer. JBL Tune 500 kommer med et fladt kabel, der gør at ledningen ikke filtrer sammen, og der virker rigtig fint i praksis. Derudover er der tale om et sammenfoldeligt design, der gør det let at have hovedtelefonerne med på farten, da de ikke fylder det store i tasken.

Fokuserer vi lidt på selve designet af JBL Tune 500 On-Ear hovedtelefoner så er det diskret, konservativt og alligevel elegant i vanlig JBL-stil. Hovedtelefonerne ligner designmæssigt og er af kvalitetsmaterialer, der gør at de syner væsentligt dyrere end prisen på små 200 til 250 kroner måske kunne indikerer.

Betjening og knapper

JBL Tune 500 On-Ear hovedtelefonerne er en plug-and-play-løsning uden de store dikkedarer, hvor du blot kobler hovedtelefonerne til din enhed, så er du i gang. Der findes en knap på hovedtelefonernes ledning, som du kan bruge til at besvare opkald eller benytte til stemmekommandoer med Siri og Google Now. Når du skal regulere på lydstyrken, skal du gøre det på din primære enhed, da der ikke er fysiske volumeknapper på hovedtelefonerne.

Lydkvalitet, lydstyrke og basklang

JBL Tune 500 - Kvalitetslyd

JBL Tune 500 On-Ear hovedtelefonerne leverer et rigtig virkelighedstro lydbillede, der spiller rigtig godt i ørene. Bevares der er ikke tale om om hovedtelefoner til 5.000,00 kroner, og det kan man da sagtens mærke. Men, vi har altså afprøvet hovedtelefoner på den anden side af 1.000,00 kroner, der ikke lyder lige så godt som JBL Tune 500. 

Basklangen er tilpas uden at være overdrevet, og skulle vi tilføje lidt malurt i bægeret, så kunne bassen sagtens være højere og tungere uden at spolere det samlede lydbillede, men det er selvfølgelig en smagssag, og producenten forsøger for det meste at ramme neutralt, når det kommer til bassen for ikke at skræmme kunder væk.

Med hensyn til lydstyrken, så mangler vi absolut ikke volume, da det er muligt at skrue virkeligt højt op for lyden på JBL 500 Tune hovedtelefonerne. Når vi rammer max lydstyrke bliver lydbilledet på ingen måder skingeret eller får en metallisk klang - lyden er lige så god ved max volume, som den er ved en lille volume.

Skal du så købe JBL Tune 500 On-Ear hovedtelefonerne?

Vi kan kun give JBL Tune 500 On-Ear hovedtelefonerne vores varmeste anbefalinger herfra, og er du på udkig efter et par velspillende hovedtelefoner til dig selv eller dine børn, hvor du ikke behøver lave et overtræk i banken, så er disse hovedtelefoner et perfekt match.

Gode alternativer

Der findes rigtig mange hovedtelefoner på markedet, så det kan være en næsten overvældende opgave, når du skal vælge dit næste sæt. For at hjælpe dig lidt på vej, har vi lave en guide til, hvilke hovedtelefoner du skal vælge

Vi har tidligere anmeldt nogle andre hovedtelefoner, som kunne være et alternativ til JBL Tune 500 On-Ear. Blandt andet har vi tidligere testet TaoTronics SoundSurge 46, som også er et sæt hovedtelefoner, der befinder sig i samme prisklasse.

Hvis du leder efter et sæt hovedtelefoner, der er skal være trådløse, kan du også med fordel læse vores anmeldelse af Forever BHS-300.

Skal dine næste hovedtelefoner bruges til gaming, kan du både vælge at købe dem med mikrofon og ledning, som eksempelvis Sandberg Dominator Headset, eller som trådløse, som det gør sig gældende for eksempelvis Shark Receptor H70 wireless Gaming headset.