Hvis du netop har købt en Apple mus, viser vi dig her, hvordan du kommer i gang med at bruge den.

Har du lige investeret i en ny Apple mus, kan det sikkert kun gå for langsomt med at få den taget i brug. Derfor har vi her lavet en lille guide til dig om, hvordan du kommer i gang med at bruge den.

Flere slags Apple mus

Der findes i øjeblikket tre forskellige typer at Apple mus. De kan meget af det samme, men der er også små forskelle. Hvis du ikke ved, hvilken type din nye Apple mus er, kan du finde den oplysning under bunden på din nye mus. 

Hvis du er i tvivl om, hvilken mus, du bør købe til din Mac computer, kan du få tips og råd i vores guide.

Tilslut din Apple mus

For at komme i gang med at bruge din Apple mus, skal du sørge for, at den er konfigureret, så den kan snakke sammen med din computer. 

Det kan du nemt gøre, ved at følge disse trin:
  1. Tilslut musen til computeren via USB-porten
  2. Konfigurer musen
  3. Når musen er konfigureret, kan du begynde at bruge den
Du kan også finde mere generel hjælp til at komme i gang med din mus på Apples supportside

Hvordan tilslutter jeg min Apple mus til min computer?

For at tilslutte din Apple mus til din computer, skal du tilslutte musen til computeren via USB-porten. Hvis du har en trådløs Apple mus, skal du slutte den til din computer ved hjælp af et Lightning til USB-kabel. Når musen er tilsluttet, skal du konfigurere den. Det er også ved at tilslutte din Apple mus til din computer, at du oplader denne. Så er musen ved at løbe tør for batteri, så er det frem med kablet.

Hvordan konfigurerer man en Apple mus på en Mac-computer?

For at konfigurere din Apple-mus på en Mac-computer, skal du først tilslutte musen til computeren via USB-porten. Når musen er tilsluttet, kan du konfigurere den. Du kan konfigurere musen ved at gå til Systemindstillinger på din Mac og klikke på Mus. Her kan du justere hastigheden på markøren, aktivere og deaktivere funktioner som "naturlig rulning" og "tastaturgenveje". Du kan også indstille musens følsomhed og retning. Hvis du har en trådløs Apple-mus, skal du slutte den til din computer ved hjælp af et Lightning til USB-kabel. Lige så snart musen er konfigureret, kan du begynde at bruge den.