Få god lyd i hjemmet med Apple HomePod, og se hvor let du kommer i gang.

Med både HomePod og HomePod mini i hjemmet kan du skrue op for alt det, du gerne lytte til. Samtidig kan højttaleren være en integreret del af dit intelligente hjem og byder på nemme tilslutnings­muligheder og indbygget Siri.

Hvad er Apple HomePod?

Apple HomePod er en intelligent højttaler, der kombinerer Apple-udviklet lydteknologi og avanceret software. Apple vil gerne sætte en ny standard for lydkvalitet med den lille højttaler. HomePod fungerer perfekt sammen med andre Apple-enheder og kan bruges til at afspille musik, besvare opkald, foretage personlige anmodninger og meget mere. HomePod kan også bruges som en intercom og kan tilpasses med forskellige indstillinger og automatiseringer. HomePod mini er en mindre version af HomePod, der også fungerer med Apple Music, Apple Podcasts og tusindvis af radiostationer.

Opsætning af Apple HomePod

Hvis du skal sætte Apple HomePod op, kan du gøre det ved at følge disse trin:
  1. Tilslut HomePod til en stikkontakt og vent på, at lyset på toppen blinker hvidt og en opstartlyd afspilles
  2. Hold din ulåste iOS- eller iPadOS-enhed inden for få centimeter af HomePod
  3. Tryk på HomePod-feltet i Hjem-appen på din iPhone
  4. Skub op eller tryk på knappen Indstillinger og konfigurer derefter indstillingerne til HomePod
Hvis opsætningsskærmen ikke vises, kan du åbne Hjem-appen på din iPhone eller iPad, trykke på Tilføj, vælge Tilføj tilbehør, vælge HomePod og herefter blot følge instruktionerne på skærmen.

Hvordan virker Apple HomePod?

Apple HomePod fungerer som en såkaldt intelligent højttaler, der kombinerer Apple-udviklet lydteknologi og avanceret software. HomePod har en bashøjttaler i Apple-design med klar baslyd og en specialudviklet formation af syv stråledannende diskanthøjttalere med ren akustik i det høje. Du kan både bruge HomePod til at afspille musik, besvare opkald, foretage personlige anmodninger og meget mere. Du kan også bruge HomePod som en intercom og den kan tilpasses med forskellige indstillinger og automatiseringer. Siri på HomePod kan genkende op til seks personer og kan reagere på personlige anmodninger til musik, beskeder, påmindelser og meget mere.

Hvad koster Apple HomePod?

Ifølge Apple's hjemmeside koster Apple HomePod 2.599 kr. Der er tale om et noget billigere alternativ til Beosound Level, der er en trådløs højttaler fra B&O med indbygget Google Assistant. Hvis du gerne vil have et andet alternativ, så kan du her læse vores anmeldelse af Wavell Sound Master, der leverer god lyd til en god pris.