Læs hvad du kan se frem til af nye funktioner, lanceringstidspunktet og understøttede iPhone-modeller.

Da iOS 17 endnu ikke er blevet annonceret officielt, er der ingen bekræftede oplysninger om dens nye funktioner. Der er dog rygter om, at iOS 17 vil indeholde flere efterspurgte funktioner, såsom mere tilpasning af widgets, hjemmeskærme og låseskærme, som allerede er tilgængelige på Android-enheder.

Der er også rygter om, at iOS 17 vil indeholde understøttelse af Apples kommende AR/VR-headset, og andre rygter vil vide, at iOS 17 vil forbedre søgefunktionen, Dynamic Island og Control Center. 

Det er vigtigt at bemærke, at disse rygter ikke er bekræftet af Apple, og at der kan ske ændringer i de planlagte funktioner, inden iOS 17 bliver lanceret. Læs også alt om den kommende iPhone 15

Hvornår kan vi forvente at se iOS 17?

Ifølge flere kilder forventes iOS 17 at blive annonceret på Apples årlige udviklerkonference, WWDC, i juni 2023, som også er det forventede lanceringstidspunkt for iPadOS 17, macOS 14, watchOS 10 og tvOS 17. Efter annonceringen vil iOS 17 sandsynligvis blive lanceret i efteråret 2023, formentlig i forbindelse med lanceringen af iPhone 15. Læs også alt du skal vide om den nye iOS 17 iPhone-opdatering.

Hvilke iPhone-modeller forventes at understøtte iOS 17?

Det forventes at vil iOS 17 være kompatibel med følgende enheder: 

  • iPhone 14
  • iPhone 14 Plus 
  • iPhone 14 Pro 
  • iPhone 14 Pro Max 
  • iPhone 13 
  • iPhone 13 Mini 
  • iPhone 13 Pro
  • iPhone 13 Pro Max
Der går rygter om, at Apple med iOS 17 vil droppe understøttelse af nogle ældre enheder såsom iPhone X, iPhone 8 og iPhone 8 Plus. 

Det er dog vigtigt at bemærke, at Apple endnu ikke har bekræftet, hvilke enheder der vil være kompatible med iOS 17.

Hvordan opdaterer man sin iPhone til iOS 17?

Da iOS 17 endnu ikke er blevet lanceret, er det ikke muligt at opdatere din iPhone til iOS 17 på nuværende tidspunkt. Når iOS 17 bliver lanceret, vil du kunne opdatere din iPhone til den nyeste version af iOS ved at gå til:

  • Indstillinger > Generelt > Softwareopdatering på din iPhone

Hvis opdateringen ikke vises på din enhed, kan du også bruge din computer til at opdatere enheden manuelt[1]. Det er vigtigt at sikre, at din enhed har en internetforbindelse og nok lagerplads, før du opdaterer til den nyeste version af iOS. Det anbefales også at sikkerhedskopiere din enhed, før du opdaterer til den nyeste version af iOS.