Her er en guide til køb af en iPad, så du er sikker på du får den rigtige model, der passer til dine behov.

Det kræver tid og omhu at finde den rigtige iPad til dig, eller nogen du skal hjælpe med at købe en iPad, da der efterhånden findes en masse forskellige modeller. der kan forskellige ting og er velegnet til forskellige formål.

Her er vores køberguide, som du kan kan læse, før du investerer i en ny iPad.

  1. Vælg den rigtige model: Der er mange forskellige modeller af iPad, så det er vigtigt at vælge den, der passer bedst til dine behov og budget
  2. Vælg den rigtige størrelse: iPad fås i forskellige størrelser, så vælg den størrelse, der passer bedst til dine behov
  3. Vælg den rigtige farve: iPad fås i forskellige farver, så vælg den farve, du bedst kan lide
  4. Overvej, om du vil have en Wi-Fi- eller en mobilmodel: Hvis du vil bruge din iPad på farten, kan det være en god idé at vælge en mobilmodel, der kan tilsluttes et mobilnetværk
  5. Overvej, om du vil have en Apple Pencil: Hvis du vil tegne eller skrive på din iPad, kan det være en god idé at købe en Apple Pencil
  6. Køb din iPad: Du kan købe en iPad direkte fra Apple eller fra en forhandler
  7. Konfigurer din iPad: Følg instruktionerne på skærmen for at konfigurere din iPad og komme i gang med at bruge den. Du kan også downloade brugerhåndbogen til iPad fra Apples hjemmeside for at lære mere om din nye enhed

Hvordan vælger jeg den rigtige iPad model?

For at vælge den rigtige iPad-model skal du overveje dine behov og budget. Apple tilbyder forskellige modeller af iPad, herunder iPad mini, iPad, iPad Air og iPad Pro. Hver model har forskellige specifikationer og priser, så det er vigtigt at vælge den, der passer bedst til dine behov. 

Hvis du vil have en mindre og mere bærbar enhed, kan iPad mini være det rigtige valg for dig. Hvis du vil have en mere alsidig enhed, kan iPad Air eller iPad være det rigtige valg. Hvis du vil have den mest kraftfulde og avancerede iPad, kan iPad Pro være det rigtige valg. 

Du kan også overveje, om du vil have en Wi-Fi- eller en mobilmodel, og om du vil have en Apple Pencil. Du kan finde mere information om de forskellige modeller på Apples hjemmeside eller i brugerhåndbogen til iPad.


Hvad er forskellen på iPad Air, mini og Pro?

iPad Air, iPad Mini og iPad Pro er forskellige modeller af iPad, der hver har forskellige specifikationer og priser. iPad Mini er den mindste og mest bærbare model, mens iPad Air er en mellemstor model med mere avancerede specifikationer end iPad Mini. 

iPad Pro er den mest kraftfulde og avancerede model med en større skærm og flere funktioner end de andre modeller. iPad Pro har også en højere pris end de andre modeller. 

iPad Mini og iPad Air har begge en Touch ID-fingeraftrykslæser, mens iPad Pro har en Face ID-ansigtsgenkendelse. iPad Pro har også en mere avanceret kamera- og lydteknologi end de andre modeller. 

Hvis du vil have en mindre og mere bærbar enhed, kan iPad Mini være det rigtige valg for dig. Hvis du vil have en mere alsidig enhed, kan iPad Air eller iPad være det rigtige valg. Hvis du vil have den mest kraftfulde og avancerede iPad, kan iPad Pro være det rigtige valg. 


Du kan også overveje, om du vil spare lidt penge og købe en lettere brugt iPad. Der kan være mange penge at spare, men du bør tænke dig om inden du handler. Vi har lavet seks tips til dig, når du køber brugt iPad.