Det er muligt at finde gode spil til din Mac, der er ganske gratis.

Hvis du er på jagt efter gratis computerspil, som du kan spille på din Mac, så læs videre her, om hvordan du får fat på dem.

Gratis spil til Mac

Hvis du stiller dig selv spørgsmålet, om der findes nogle gode spil til din Mac, der samtidig er gratis. Så er svaret heldigvis ja. For der er flere gode gratis spil til Mac, hvis du gider lede lidt efter dem. Nogle af de bedste gratis spil til Mac inkluderer Fortnite Battle Royale, Paladins, Fistful af Frags og Team Fortress 2. Derudover kan du finde flere gratis spil, der er kompatible med din Mac-computer. Vi har tidligere kigget nærmere på de 5 bedste spil til Mac.

Bedste gratis spil til Mac

Det er svært at sige, hvad de mest populære gratis spil til Mac er, da populariteten af ​​spil kan variere over tid. Samtidig er der også tale om en meget subjektiv vurdering, hvis vi skal dømme nogle spil bedre end andre. For det kommer meget an på, hvad du du godt kan lide at spille. Så i stedet for at fokusere på de bedste spil, kan vi sige noget om de mest populære spil. Nogle af de populære gratis spil til Mac inkluderer The Sims 4, som blev gjort gratis af EA til PC og Mac. Det er også værd at bemærke, at nogle af de mest populære Mac-spil, som Minecraft og Fortnite, også er gratis at spille.

Downloade gratis spil til Mac

Der er flere steder, hvor du kan downloade gratis spil til Mac. En mulighed er at besøge Mac App Store, som er Apples virtuelle butik, hvor du som Mac-bruger kan downloade spil og applikationer. Her findes både gratis spil og betalte spil. En anden mulighed er at besøge sider som Trucoteca og Download, hvor du kan finde en række gratis spil til Mac. Derudover kan du også finde spil til Mac på blandt andet Playgames hjemmesiden, dog skal du være opmærksom på, at siden både tilbyder gratis og betalte spil. Det er vigtigt at bemærke, at nogle af de bedste Mac-spil, som Minecraft og Fortnite, er gratis at spille.

Valget er dit

Så er det bare om at dykke ned i udvalgt af gratis spil og vælge dem, du gerne vil prøve. Det god er, at hvis du fortryder, kan du blot afinstallere spillet igen og prøve et andet - helt uden at det kommer til at koste dig en krone.