Ligesom valget af den rigtige gaming-PC er af afgørende betydning, er valget af det rigtige gaming keyboard det også.

Gaming keyboards til PC findes i mange prisklasser og med lang række særlige funktioner fra keyboard-model til keyboard-model.

Vi lister de bedste gaming keyboards til PC, og giver dig nogle tips til, hvordan du vælger det rigtige gaming keyboard til din PC.

Liste over nogle af de bedste gaming keyboards til PC

  • Corsair K65 RAPIDFIRE
  • HyperX Alloy FPS Pro
  • Logitech G Pro X
  • Razer Huntsman Elite
  • SteelSeries Apex Pro
  • Ducky One 2 Mini
  • Asus ROG Strix Scope RX
  • Cooler Master MK850
  • Roccat Vulcan 120 AIMO
  • Corsair K100 RGB


Hvad er de vigtigste funktioner at overveje, når man køber er gaming-tastatur?

Når man køber et gaming-tastatur, er der flere funktioner, man bør overveje. Tasterne er en af de vigtigste faktorer, da de påvirker brugeroplevelsen. Tast-typen er også vigtig, da den påvirker følelsen, når man bruger tastaturet. Anti-ghosting er en anden funktion, som registrerer hver enkelt tast, selvom man trykker på flere taster på samme tid. Andre funktioner, man kan overveje, er størrelse og placering af tasterne, software, og om tastaturet har ekstra taster til genveje. Det er også vigtigt at overveje, om man vil have et tastatur med RGB-belysning eller ej.


Hvilken tast-type er den bedste til et Gaming-tastatur?

Valg af tast-type afhænger af personlige præferencer og spiltype. Nogle spillere foretrækker mekaniske taster, da de giver en mere taktil feedback og hurtigere respons. Andre foretrækker membran-taster, da de er mere støjsvage og billigere. Der er også hybrid-taster, der kombinerer fordelene ved mekaniske og membran-taster. Det er vigtigt at overveje, hvilken type tastatur man vil have, da det kan påvirke spiloplevelsen. Nogle af de mest populære tast-typer til gaming-tastaturer er Cherry MX, Razer Green, og Logitech Romer-G.


Hvad er Anti-ghosting, og hvorfor er det vigtigt for Gaming-tastaturer?

Anti-ghosting er en funktion i tastaturer, der gør det muligt at trykke på flere taster på samme tid og stadig få hver enkelt tast registreret. Ghosting er et fænomen, der opstår, når man trykker på flere taster på samme tid, som tastaturet ikke kan registrere. Anti-ghosting er vigtigt for gaming-tastaturer, da det giver mulighed for at udføre flere handlinger på samme tid, hvilket er afgørende i mange spil. Hvis tastaturet ikke har Anti-ghosting, kan det føre til, at nogle taster ikke registreres, hvilket kan have en negativ indvirkning på spiloplevelsen.


Hvad er forskellen mellem et tastatur med og uden Anti-ghosting teknologi?

Forskellen mellem et tastatur med og uden Anti-ghosting teknologi er, at et tastatur uden Anti-ghosting teknologi kan have problemer med at registrere alle taste tryk, når man trykker på flere taster på samme tid. Dette kan føre til, at nogle taster ikke registreres korrekt, hvilket kan påvirke spiloplevelsen negativt. Anti-ghosting teknologi sikrer, at alle taste tryk registreres korrekt, selv når man trykker på flere taster på samme tid. Dette er vigtigt for gaming-tastaturer, da det giver mulighed for at udføre flere handlinger på samme tid, hvilket er afgørende i mange spil.


Gaming-tastatur med eller uden RGB-belysning?

Det afhænger af personlige præferencer, om man vil have et gaming-tastatur med eller uden RGB-belysning. RGB-belysning kan give en mere visuelt tiltalende oplevelse og kan også hjælpe med at skabe en mere personlig stil. Det kan også hjælpe med at forbedre spiloplevelsen ved at give en bedre visuel feedback. Dog kan RGB-belysning også være distraherende og øge prisen på tastaturet. Hvis man ikke er interesseret i RGB-belysning, kan man spare penge ved at vælge et tastatur uden denne funktion. Det er vigtigt at overveje, om man vil have RGB-belysning eller ej, da det kan påvirke prisen og spiloplevelsen.


Lad lyden følge med

Hvis du alligevel er ved at kigge på, om der skal et nyt gaming tastatur til, så kan det være, at lyden også trænger til en opdatering. Derfor kan du måske med fordel læse vores store køberguide til gaming headsets. Det kan også være, at måske overvejer at købe et gaming-tastatur, der fylder 40 procent mindre på skrivebordet sammenlignet med et traditionelt gaming-tastatur.