De seneste data tyder dog på, at der er cirka 3.1 milliarder aktive computerspillere på verdensplan og mon ikke de spiller nogle af disse gratis spil.

Om du er til action, RPG eller adventure, så finder du et gratis spil på vores lister over de 25 bedste gratis computerspil.

Computerspil er populære blandt børn og unge

Computerspil er populære blandt børn og unge, og ifølge en rapport fra DR Medieforskning spiller 96% af alle teenagedrenge computerspil. Der er også en tendens til, at computerspil kan være sociale og sjove aktiviteter for hele familien. Fortnite er et af tidens største computerspil, og spillere kan efterligne danse fra spillet.

Fordele ved gaming

Gaming har flere fordele. Det kan bidrage til socialt samvær og fællesskab, da mange spil har en form for multiplayer. Gaming kan også forbedre ens engelskkundskaber, da mange spil er på engelsk. Spil kan også forbedre ens problemløsningsfærdigheder og kreativitet. Gaming kan også forbedre ens udholdenhed og sprogfærdigheder. Der er også en tendens til, at gaming kan føre til dannelse af nye venskaber og sociale relationer. 

Liste med de de 25 bedste gratis computerspil 

 1. Apex Legends
 2. Valorant
 3. Warframe
 4. Destiny 2
 5. Call of Duty: Warzone
 6. Fortnite Battle Royale
 7. Dauntless
 8. Path of Exile
 9. League of Legends
 10. Dota 2
 11. Team Fortress 2
 12. Paladins
 13. Hearthstone
 14. Magic: The Gathering Arena
 15. Star Wars: The Old Republic
 16. Neverwinter
 17. Guild Wars 2
 18. Lord of the Rings Online
 19. Runescape
 20. Albion Online
 21. Smite
 22. Heroes of the Storm
 23. Brawlhalla
 24. World of Tanks
 25. World of Warships.