Selvom iPhone 15 ikke er annonceret endnu, mangler der ikke rygter om, hvad vi kan forvente os af den kommende topmobil fra Apple.

Apples næste iPhone, iPhone 15, forventes at blive lanceret i slutningen af 2023 nærmere bestemt i september måned.

En af de største nyheder er, at iPhone 15 vil have et USB-C-stik til opladning, hvilket vil være en stor ændring fra de tidligere modeller. 

Der er også rygter om, at iPhone 15 vil have en foldbar skærm, men dette er ikke bekræftet endnu. 

Derudover forventes det, at iPhone 15 vil have en mere kraftfuld processor og en forbedret kamerafunktion. Læs også, hvad vi kan forvente os af iOS 17.

Hvilke forventninger er der til kameraet i iPhone 15?

iPhone 15 forventes at få en større kameraopgradering med et 48-megapixel kamera, ligesom iPhone 14 Pro-modellerne. iPhone 15 forventes at have en tre-stacked sensor med en 48-megapixel bred linse. iPhone 15 Pro Max forventes at have iPhones første periskopkamera. Apple bruger angiveligt Sonys nyeste "state of the art" billedsensorer til iPhone 15-kameraet. 

Mellemklasse iPhone 15-modellerne forventes dog ikke at have et teleobjektiv til optisk zoom eller en LiDAR-scanner. Derfor forventes iPhone 15 at altså i stedet for at have et 48-megapixel kamera, en tre-stacked sensor og en større kameraopgradering med Sonys nyeste billedsensorer.

Hvad med Processorkraften i iPhone 15?

iPhone 15 Pro og iPhone 15 Pro Max rygtes at komme til at bruge A17 Bionic-chippen, som sandsynligvis bliver Apples første 3nm-chip123. A17 Bionic-chippen forventes at være 35 % mere effektiv sammenlignet med nuværende iPhone-processorer på grund af brugen af ​​nyere 3nm-chipprocesteknologi. 

A17 Bionic-chippen forventes at være et markant spring i ydeevne og funktioner sammenlignet med tidligere processorer i A-serien. iPhone 14 Pro og 14 Pro Max bruger en 5nm A16 Bionic-processor, mens iPhone 14 og 14 Plus bruger en 5nm A15-chip. 

Derfor forventes iPhone 15 Pro og iPhone 15 Pro Max at bruge A17 Bionic-chippen, som sandsynligvis bliver Apples første 3nm-chip.

Hvor mange iPhone 15-modeller forventes at blive lanceret?

iPhone 15-serien forventes at ankomme i september 2023 med følgende med fire modeller 
  • 6,1-tommer iPhone 15: den mest overkommelige model 
  • Større 6,7-tommer iPhone 15 Plus: med et større batteri 
  • iPhone 15 Pro: 2 udgaver Pro og Max
  • iPhone 15 Ultra: med et super holdbart titanium design1

Hvad kommer iPhone 15 til at koste?

Der er endnu ingen konkrete oplysninger om priserne på iPhone 15. Priserne på en iPhone 14 blev en smule dyrere end iPhone 13, og det forventes, at priserne på iPhone 15 vil være endnu højere. Det er dog ikke muligt at give et præcist estimat på prisen på iPhone 15 på nuværende tidspunkt. 

Kommer der et trade-in-program ved opgradering til iPhone 15?

Apple lancerede et trade-in-program til iPhone 14, hvor kunder kan bytte deres gamle iPhone 13 og modtage kredit til køb af en ny iPhone 14. Så mon ikke Apple også opretter et trade-in-program til iPhone 15, så kunderne kan ombytte deres iPhone 14 til en ny iPhone 15 til en fornuftig ombytningspris. Andre udbydere, mobilselskaber og forhandlere kan også have indbytteprogrammer tilgængelige, så det er værd at tjekke med dem for mere information.

Alt i alt ser det ud til, at iPhone 15 vil have nogle spændende opdateringer og funktioner, som vil gøre den til en populær telefon i 2023.