Der findes et stort udvalg af gratis spil til din iPhone. Vi giver dig her 25 bud på gode spil.

Du behøver ikke at punge ud for at få gode spil til din iPhone. For der findes rigtig mange gratis spil og der kommer hele tiden nye til.

Vi har fundet bud på 25 gode og ganske gratis spil til din iPhone.

Fordele ved gratis iPhone spil

Både hvis du kigger på dig selv og eventuelt dine børn, er der en række fordele ved gratis spil til din iPhone. Først og fremmest kan du afprøve en masse spil uden at skulle ærgre dig over at have betalt for dem i dyre domme, hvis du ikke kan lide spillet alligevel. Men generelt så er det faktisk også sundt at spille både computer og mobilspil. For både når det kommer til børn og voksne, bliver de kognitive evner og kreativiteten styrket af at spille. 

Ulemper ved gratis iPhone spil

Den største ulempe ved gratis spil er, at det kan være svært at begrænse sig. Det koster jo ikke noget at downloade endnu et spil på iPhonen. En anden ulempe kan være, at nogle gratis spil er faktisk kun "gratis" i teorien, da spillene kan indeholde en masse tilkøb i form af udstyr som våben og skins og andre in-app køb eller lokkende annoncer. Disse ulemper skal du specielt være opmærksom på, hvis du har børn, der selv skal styre deres mobilspil uden opsyn.

Download gratis spil til iPhone

Hvis du gerne vil have fingrene i nogle af de mange gratis spil, der ligger klar til at blive downloadet i App Store, kan du gøre det på følgende måde:
 1. Åbn appen App Store på din iPhone 
 2. Gennemse fanerne under Spil eller Arcade 
Herefter kan du i ro og mag finde frem til de spil, du kan lide eller gerne vil prøve for første gang. Hvis du er i tvivl om, hvad et spil går ud på, kan du også i App Store læse en kort beskrivelse af spillet.

Gratis spil til iPhone

Hvis du mangler inspiration til, hvilke spil, du gerne vil underholde dig selv med på din iPhone, har vi her en liste med 25 gratis af slagsen:
 1. Among Us
 2. Call of Duty: Mobile
 3. Pokémon Go
 4. Asphalt 9: Legends
 5. Brawl Stars
 6. Clash Royale
 7. PUBG Mobile
 8. Fortnite
 9. Roblox
 10. Candy Crush Saga
 11. Subway Surfers
 12. Temple Run 2
 13. Angry Birds 2
 14. Fruit Ninja
 15. Solitaire
 16. Chess
 17. Words with Friends
 18. Trivia Crack
 19. QuizUp
 20. 2048
 21. Dots
 22. Flow Free
 23. Color Switch
 24. Hill Climb Racing
 25. Jetpack Joyride
Da alle spillene er gratis, kan du blot downloade og prøve om de er noget for dig. Hvis du ikke lige rammer rigtigt i første omgang, gør det ikke så meget. For du kan blot afinstallere spillene igen og prøve nogle andre i stedet. Det er det dejlige ved, at der findes så mange gratis spil til iPhone i App Store. Bemærk, at nogle af disse spil kan have in-app køb eller annoncer.