Steam bugner med gratis spil til dig og din gaming computer og din adgang til timevis af underholdning hedder en gratis Steam konto.

Steam er en uhyre populær spiltjeneste til PC, Mac og Linux, og servicen har et stort antal gratis spiltitler, som du kan gå adgang kvit og frit.

Hvad er Steam?

Steam er en digital distributionsplatform, der blev udgivet i 2003 af Valve Corporation. Det er en tjeneste, der bruges til at organisere en række computerspil, spillerens netværk og køb af spil. Steam fungerer som en distributør af PC-spil og giver brugerne mulighed for at downloade og installere spil online. Steam er også en gratis platform og service, der kan bruges på både PC/Mac og som app.

Hvordan fungerer Steam?

Steam fungerer som en digital distributionsplatform, der giver brugerne mulighed for at downloade og installere spil online. Brugerne kan købe spil på Steam og downloade dem til deres computer eller anden enhed. Steam fungerer også som en social platform, hvor brugerne kan oprette en profil, chatte med venner, deltage i spilfællesskaber og meget mere. Steam har også en familiedelingsfunktion, der giver brugerne mulighed for at dele deres spilbibliotek med andre familiemedlemmer. Steam har også en pointbutik, hvor brugerne kan optjene point og bruge dem til at købe spil og andre digitale varer.

Vil du gerne være bedre, når du spiller? Så har vi samlet 7 tips til dig, der spiller på Steam

Hvordan opretter man en gratis konto på Steam?

For at oprette en gratis konto på Steam skal du downloade Steam-appen og installere den på din computer eller enhed. Når du åbner Steam-appen for første gang, skal du klikke på "Opret en ny konto" og følge trinene for at oprette din konto. Du skal indtaste dit brugernavn, adgangskode og en gyldig e-mailadresse for at oprette din konto. Steam sender et bekræftelseslink til din e-mail, og når du har bekræftet din konto, kan du logge ind på Steam og downloade og spille spil. Steam er gratis at downloade og bruge, og der er også en række gratis spil tilgængelige på platformen.

Hvordan downloader man gratis spil på Steam?

For at downloade gratis spil på Steam skal du følge disse trin i henhold til:
 1. Få en gratis Steam-konto
 2. Gå til butikssiden ved at klikke på knappen "BUTIK" øverst på siden
 3. Vælg det spil, du vil downloade. Hvis du vil have gratis spil, kan du gennemse kategorien "Gratis at spille" eller søge efter specifikke gratis spil
 4. Klik på knappen "Spil spil" for at starte downloadprocessen

Liste med 15 populære gratis spil på Steam

Her er listen smed 15 populære gratis spil Steam, som du kan hente og spille kvit og frit på din computer:
 1. Dota 22. 
 2. Team Fortress 2
 3. Warframe
 4. Paladins
 5. War Thunder
 6.  Brawlhalla
 7. Cuisine Royale
 8. Neverwinter
 9. Realm Royale
 10. Trove
 11. Fallout Shelter
 12. Star Trek Online
 13. World of Warships
 14. World of Tanks
 15. Apex Legends