INSTAX UP! til iOS og Android  er en smartphone app, der løser problemet med let digitalisering og deling af højkvalitets INSTAX-billeder

INSTAX UP! smartphone app fra Fujifilm er designet til fans af INSTAX instant-fotografering, for digitalt at kunne scanne, gemme og dele deres billeder ét sted.

Fujifilm har lyttet til brugerne

NSTAX UP! er udviklet ved hjælp af forbrugerfeedback hvor brugere, der ønsker at gemme og dele INSTAX-billeder digitalt, tidligere har taget simple smartphone-billeder af deres fotografier. Denne teknik kan dog forårsage at der på billedet, taget med en smartphone, kommer refleksioner, forvrængninger samt at teksturen i filmkanten mistes. INSTAX UP! forenkler og forbedrer processen til at gemme brugernes yndlings INSTAX-billeder digitalt og omdanne dem til opslag på sociale medier.

Der findes et instant kamera til ethvert øjeblik og behov, så vi har lavet en guide til dig, så du kan opnå det bedste køb.

INSTAX UP! giver nye muligheder 

Med INSTAX UP! kan brugerne:

  • Scanne deres INSTAX billeder og gemme dem ét sted digitalt
  • Organisere deres billeder efter kategori/listevisning for nemmere lokalisering
  • Nemt dele gemte billeder og samlinger via sociale medier eller besked
  • Importere billeder fra andre INSTAX-apps (INSTAX mini Link, INSTAX Link WIDE, INSTAX Link WIDE etc.) til INSTAX Up!
  • Holde sig opdateret om de seneste INSTAX nyheder, tips og andet kreativt content

Sådan nemt virker INSTAX UP!

Fujifilm har lagt sig i selen for at skabe en helstøbt brugeroplevelse med INSTAX UP! appen til iOS og Android, der arbejder med tre simple trin:

  1. Scan dine INSTAX fotos med mobilen
  2. Gem dem digitalt i appen
  3. Gem dine INSTAX fotos og redigeringer online

Sådan får du gratis adgang til INSTAX UP!

INSTAX UP! er en gratis app til mobilen og den findes i App Store og Google Play, hvor du selv kan hente foto-appen til din enhed.