Vi viser dig her, hvordan du forbinder dine AirPods med din Mac.

Hvis du netop har købt et par AirPods, kan du se frem til at nyde timevis af musik og podcasts med de trådløse høretelefoner. Hvis du gerne vil bruge dem sammen med din Mac computer, viser vi dig her, hvordan du tilslutter dem.

Hvad er AirPods?

Apple lancerede i december 2016 deres smarte trådløse in-ear høretelefoner. De virker via bluetooth og du risikerer derfor ikke at blive viklet ind i ledninger, når du gerne vil lytte til musik, podcasts eller lignende. Du kan vælge at bruge dine AirPods sammen med alle Apples enheder. I dag er der flere forskellige generationer af både AirPods og AirPods Pro på markedet.

Tilslut dine AirPods til din Mac

Hvis du gerne vil bruge dine AirPods sammen med din Mac computer, er det en nem proces at tilslutte dine AirPods til computeren. Du skal blot følge tre enkle trin. Dem vil vi nu føre dig godt igennem.

Trin nr. 1: Sæt dine AirPods i parringstilstand

For at kunne fobinde dine AirPods med andre enheder, skal du sørge for, at de er ladet op. Der skal nemlig være strøm på dine AirPods for at du kan sætte dem i parringstilstand. For at gøre dine AirPods klar til at blive parret med en anden enhed skal du åbne låget på det opladningsetui, hvor du både oplader og opbevarer dine AirPods. Herefter skal du trykke på den lille indstillingsknap, som du finder på bagsiden af låget. Du skal holde knappen nede indtil det lille LED-lys begynder at blinke hvidt. Når lyset blinker er dine AirPods sat i parringstilstand.

Trin nr. 2: Forbind dine AirPods med din Mac

Når du har sat dine Airpods i parringstilstand er du klar til næste trin. Du skal nu forbinde dine AirPods med din Mac computer. Dette gør du på følgende måde:
  1. Åbn Systemindstillinger på din Mac
  2. Vælg Bluetooth
  3. Vælg AirPods på den liste, du får vist på skærmen
  4. Klik derefter på Connect
Nu har du forbundet dine AirPods med din Mac.

Trin nr. 3: Lyt til musik eller podcasts

Lige så snart du har tilsluttet dine AirPods til din Mac, kan du begynde at bruge dem. Du kan lytte til musik, podcasts eller bruge dem, når du ser en video på din Mac. Det eneste du skal gøre, er at åbne det program på din Mac computer, som du gerne vil afspille. Så vil lyden automatisk bliver overført til dine AirPods.

Vedligehold af dine AirPods

Du bliver sikkert rigtig glad for dine nye AirPods og kommer til at bruge dem rigtig meget. Derfor er det også vigtigt, at du vedligeholder dine AirPods løbende. For beskidte in-ear høretelefoner kan hirtigt reducere lydoplevelsen og i værste fald føre til øreinfektioner. Derfor har vi samlet de bedste tips til rengøring af dine AirPods. Så vil du altid få den bedste lydoplevelse.