Glæden for din iPhone bliver kun større med det rigtige tilbehør. Vi giver dig her de 6 bedste bud.

Hvis du er glad for din iPhone, bliver glæden kun endnu større, hvis du bruger den sammen med det helt rigtige tilbehør. Derfor vil vi her give dig 6 bud på det bedste og mest uundværlige tilbehør til din Apple enhed.

Den populære iPhone

Lige siden lanceringen af den første model af iPhone, har Apples smartphone taget verden med storm. Der er tale om det nok mest profitable produkt i verdenshistorien og iPhonen har utallige brugere, der er fordel over hele verden. Hver gang Apple lancere en ny model bliver den revet væk. Apple har derfor gjort det rigtig godt og solgt over 1 milliard telefoner.

Da iPhonen er så udbredt, er det også meget naturligt, at der er udviklet utrolig et hav af forskelligt tilbehør til mobilen. Der findes derfor rigtig mange gadgets og rigtig meget tilbehør, der kan gøre det til en endnu bedre oplevelse for dig, når du skal bruge din iPhone i hverdagen.

Det bedste tilbehør til din iPhone

Da der findes så mange forskellige slags tilbehør til din iPhone, siger det næsten sig selv, at det ikke er alt, der er lige godt. Noget tilbehør kan i bedste fald betegnes som noget bras, mens andet tilbehør rent faktisk tilfører din iPhone det lille ekstra, der gør at du vil opleve en større glæde ved at bruge den. Så hvis du leder efter noget inspiration til, hvilket tilbehør, der kan tilføre noget ekstra til din iPhone, så har vi herunder valgt at komme med 6 bud til dig.

Trådløse høretelefoner til din iPhone

Hvis du gerne vil bruge din iPhone til at lytte til enten musik eller podcasts, så er høretelefoner ikke til at komme udenom. De smarteste af slagsen er trådløse, så du ikke risikerer at blive viklet ind i ledninger, eller hive hørelefonerne ud af din iPhone og derved miste forbindelsen. Derfor er nogle af de mest populære af slagsen også Apple’s AirPods eller andre lignende trådløse høretelefoner, som du simpelthen bare forbinder til din iPhone ved at bruge bluetooth. 

Du kan vælge at bruge AirPods sammen med alle Apples enheder. Der findes flere forskellige generationer af både AirPods og AirPods Pro at vælge imellem.

Bærbare ladere til iPhone

Hvis du har en helt ny iPhone, så kan den sikkert holde strøm rigtig længe, men jo ældre en iPhone bliver, jo mere skal du regne med at batteriet bliver slidt. Men heldigvis er der et stykee yderst smart tilbehør, der kan hjælpe dig, hvis din iPhone ikke kan holde strøm til hele dagen. For du kan nemlig købe en bærbar lader, der gør det muligt for dig at forsyne din iPhone med strøm i løbet af dagen, også selvom du ikke lige befinder dig ved siden af en stikkontakt. 

De bærbare ladere findes i mange forskellige designes og kapaciteter. De fleste kan lade oplades vis stikkontakten, men nogle kan også oplades via indbyggede solceller. Der er tale om en smart og effektiv måde, hvorpå du kan sikre at du altid har strøm nok til at din iPhone kan klare sig igennem en hel dag - også hvis batteriet ikke er helt i top mere.

Skærmbeskyttelse til iPhone

Der findes desværre rigtig mange, der har en iPhone, der er revnet i glasset. Det er både irriterende at have en iPhone, hvor du ikke kan se hele skærmen tydeligt, og det kan være en rigtig dyr fornøjelse, hvis du skal have skærmen repareret. Men heldigvis findes der noget smart tilbehør, der kan være med til at beskytte dig mod dette problem. Nemlig beskyttelsesglas til din iPhone. De koster ikke specielt mange penge, men de kan spare dig for rigtig mange penge. Det er nemlig meget dyrt, at få sat en ny skærm på en iPhone. 

Et beskyttelsesglas er et specialdesignet stykke glas, der skal være med til at beskytte din iPhones skærm. Som en del af slutprocessen, får glasset en overfladebehandling, der blandt andet sikrer, at det har en selvklæbende effekt. Når du skal montere beskyttelsesglasset, skal du placére det direkte på skærmen.Sørg for at få glasset til at blive fordelt ligelidt ved skærmens kanter. 

Der er dog tale om et af de stykker tilbehør, som du skal sørge for at bruge på din iPhone så hurtigt som muligt, for beskyttelsesgalsset kan ikke være til hjælp for dig, når du først har ridset eller ødelagt din iPhones skærm.

Covers til iPhone

En iPhone er en meget dyr ting, men den kan desværre også rimelig nemt gå i stykker. Den skal ikke tabes mange gange, før at du må leve med at sørgeligt resultat. Heldigvis er det ikke kun skræmen på din iPhone, som du kan vælge at beskytte. For du kan nemlig beskytte hele mobilen med et smart cover. Ved at bruge et cover, kan du drastisk nedbringe risikoen for, at din iPhone går i stykker, hvis uheldet skulle være ude og du taber den. Ligesom det er tilfældet med beskyttelsesglas, så koster et cover ikke specielt mange penge, men kan potentielt spare dig for rigtig mange.

Der findes rigtig mange modeller af covers til din iPhone. Du kan både få dem i alverdens farver og materialer, men det slutter ikke her. For du kan også få et såkaldt batteri cover. Det kommer med en indbygget PowerBank i selve coveret. På den måde løber du ikke tør for strøm på din iPhone i løbet af dagen. Hvis du både leder efter et cover samt en bærbar lader til din iPhone, så kan du med et batteri cover slå to fluer med ét smæk.

Pop Sockets til iPhone

Pop Sockets ser måske ikke ud af meget, men den smarte knap er faktisk et af de mest populære stykker tilbehør der findes til din iPhone. Den lille knap, der monteres bag på din iPhone, før det lettere at holde din iPhone i mange forskellige stillinger. Du er dermed sikker på, at du altid har et godt tag i din iPhone, også selvom du måske skal dreje skærmen meget for at vise den til andre. 

Den sjove Pop Socket fås i mane forskellige designs og farver. Derved kan du lade din personlighed skinne igennem, hvis du er fristet til at købe dette stykke tilbehør til din iPhone.

Tripods til iPhone

Hvis du godt kan lide at optage video eller tage billeder med din iPhone, så kommer du ikke uden om dette stykke tilbehør. For en tripod er genial til at holde din iPhone hel stille og i den helt rigtige vinkel, når du skal tage billeder eller videoer. 

Oftest følger der også en bluetooth fjernebetjening med, når du køber en tripod. Så har du ikke alene mulighed for at stille din iPhone helt korrekt. Du har også mulighed for at tage et billede ved at trykke på fjernbetjeningen fremfor at du skal tilbage til iPhonen om manuelt tage billedet.

Få mere ud af din iPhone

Vi håber, at du er blevet inspireret til, hvilket tilbehør, der kan gøre, at du kan få endnu mere ud af din iPhone i hverdagen. Men det er ikke kun et spørgsmål om tilbehør. For det drejer sig i lige så høj grad om, at du bruger din iPhones ydeevne og indstillinger korrekt, hvis du gerne vil have det optimale ud af den lille smartphone fra Apple. Derfor har vi også tidligere skrevet om 22 tips til din iPhone, der gerne skal være med til at gøre oplevelsen endnu bedre.