Dette monster af en bærbar computer har mere end rigeligt med kræfter til at køre AAA-spil og kreative programmer problemfrit.

Denne Asus ROG Zephyrus Duo 16 GX650RX bærbare computer er en førsteklasses gaming og kreativ maskine med unikke dobbelt skærme: en stor 16” ROG Nebula MiniLED QHD-skærm med Dolby Vision HDR og en mindre ScreenPad Plus IPS-skærm til ranglister og chat. 

Førsteklasses ydeevne

Den bærbare computer har en førsteklasses ydeevne med NVIDIA RTX 3080Ti-grafik og en AMD Ryzen 9 6900HX-processor og 32 GB DDR4 RAM og en 2 TB SSD, der giver hurtig opstart og efterlader rigeligt med plads til en stor mængde programmer, spil, filer og apps.

Avanceret kølesystem

Det avancerede kølesystem har 55 varmerør, og dobbelte Arc Flow Fans med 84 blade og flydende-metal-termisk-interface materiale, som på effektiv beskytter computeren fra Asus mod overophedning.

Nyskabende Ray-tracing-grafik

Med avanceret Nvidia GeForce RTX 3080 Ti-grafik får spillene virkelighedstro ray-tracing, og grafikkortet har 16 GB GDDR6 RAM og 165W maks. og dertil TGP og næste generations Ampere-platform, som giver 4K-gaming med flydende billedhastighed.

Asus ROG ScreenPad Plus giver flere muligheder

Den interaktive ScreenPad Plus-skærm hjælper brugeren med at være mere produktiv med et utal af muligheder for kombination af de 2 skærme, så de interagerer på en praktisk måde. Det er muligt trække en diskret app eller en værktøjslinje i en app ind i ScreenPad Plus, så der er mere arbejdsplads på den store skærm. Under gaming er det muligt at benytte den lille ScreenPad Plus IPS-skærm til eksempelvis ranglister og chat.

Tastatur skabt til gaming

Det baggrundsbelyste tastatur byder på en rigtig behagelig tastning og rigtig god reaktionstid, som er essentiel under gaming. Den indbyggede NumberPad med numerisk taltastatur er velegnet til at foretage hurtige udregninger, når skal skal laves andre opgaver på denne bærbar fra Asus.

Pris og tilgængelighed

Asus ROG Zephyrus Duo 16 (2022) er tilgængelig i ovennævnte konfiguration til lige under 36.000,00 danske kroner og kan blandt andet købes hos Elgiganten.