En ivrig fan har porteret Nintendo klassikeren til PC ved hjælp af over 80.000 linjer kode, og der er tilføjet nogle ekstra forbedringer som bonus.

Brugeren Snesrev har porteret eller genskabt Zelda: A Link to the Past og gjort spillet tilgængeligt for alle på GitHub.

Der er samtidig foretaget en lang række forbedringer og nyskabelser til Nintendo klassikeren i form af understøttelse af forbedrede billedformater og pixel shaders, et verdenskort af højere kvalitet, sekundære emnepladser med mere.

Zelda: A Link to the Past: Kort fortalt

The Legend of Zelda: A Link to the Past er et action-eventyrspil udviklet og udgivet af Nintendo til Super Nintendo Entertainment System (SNES) tilbage i november måned 1991, og siden er der udkommet en lang række Zelda-titler til Nintendo 3DS, Nintendo Wii, Nintendo Wii U og Nintendo Switch, som den nyeste konsol.

Det særlige ved Zelda-spillene er, at de aldrig er frigivet til PC, Mac eller Linux, men har været forbeholdt eksklusivt for Nintendo konsoller, hvilket er med til at gøre denne portering af The Legend of Zelda: A Link to the Past til Windows til noget ganske særligt, da spillet nu kan nå ud til en langt større målgruppe, som kan få fornøjelse af Zelda også.

Sådan får du gratis adgang til Zelda: A Link to the Past på PC

Vil du gerne spille Zelda-klassikeren på din Windows-PC, så skal du klikke på dette direkte link til GitHub, hvorfor du ganske gratis kan downloade og installere spillet på din computer. Vi anbefaler, at du følger evt. vejledninger, når du skal starte spillet for første gang.