Vi viser dig, hvordan du får iMessage til at virke på din Mac.

Der kan være mange grunde til, at du gerne vil have iMessage til at virke på din Mac. For det er uden tvivl smart, at du også kan læse og besvare beskeder via din computer og ikke kun på din iPhone.

Du kan få din Mac til at modtage iMessage på flere forskellige måde. Du kan enten vælge at gøre det ved at bruge iCloud eller ved at bruge Intel Unison. Vi vil herunder guide dig igennem begge metoder.

Adgang til iMessage via iCloud

Hvis du gerne hurtigt og nemt vil have adgang til de samme iMessage beskeder på din Mac, som du har på din iPhone, kan du vælge at bruge iCloud. Du kan sætte din Mac op til at modtage dine beskeder via iMessage på følgende måde:
  1. Gå til appen Beskeder på din Mac
  2. Log ind med dit Apple-ID
  3. Herefter skal du gå videre til Indstillinger
  4. Klik på iMessage og herefter Indstillinger
  5. Vælg Slå Beskeder i iCloud til
Du skal sørge for at logge ind med det samme Apple-ID som du bruger på din iPhone, hvor du i forvejen har iMessage tilknyttet.

Ved at vælge iCloud får du lagret alle dine beskeder i iCloud og kan få adgang til dem på alle de Apple enheder, hvor du er logget ind med samme Apple-ID.

Adgang til iMessage via Intel Unison

At bruge iCloud er ikke den eneste løsning, hvormed du kan få adgang til dine beskeder på din Mac. Du kan også vælge at bruge Intel Unison. 

Med Intel Unison oprettes der forbindelse mellem din iOS-enhed og din Mac. Appen lader dig gøre næsten alt, på din Mac, som du i forvejen kan på din iPhone. Det vil altså være muligt for dig at foretage telefonopkald, overfører dokumenter, sender og modtager SMS-beskeder, modtager underretninger og endelig muligheden for at trække og slippe fotos til dokumenter.

For at komme i gang med at bruge Intel Unison og derved få adgang til dine beskeder mv. på din Mac skal du starte med at installere appen. Det gør du ved at hente appen på Apples App Store. Du kan bruge dette direkte link

Herefter skal du installere Intel Unison på din iPhone. Igen er det Apples App Store, du skal hente appen fra. Du kan hente Intel Unison direkte via dette link.

Efter du har gennemført installationen af Intel Unison på både din Mac og din iPhone, er du klar til at kunne forbinde de to enheder. For at etablere forbindelse mellem din Mac og din iPhone skal du starte appen Intel Unison på din Mac og derefter blot følge instruktionerne, som kommer frem på skærmen. Det er ganske enkelt og ligetil med one-time quick pairing.

Brug Intel Unison mellem Windows PC og iPhone

Intel Unison har mange flere anvendelsesmuligheder end blot at forbinde din iPhone med din Mac. For Intel Unison kan nemlig i lige så høj grad bruges, hvis du har en iPhone og en PC, der bruger Windows 11 som styresystem. For med Unison fra Intel kan du også nemt og enkelt forbinde din iPhone med en Windows computer

Fremgangsmåden er næsten helt ens med ovenstående eksempel. Du skal blot downloade Intel Unison fra Microsoft Store på din Windows computer. Det kan du gøre via dette link

Når du har installeret Intel Unison på din computer skal du downloade det til din iPhone via App Store. Det kan du gøre via dette direkte link.

Efter du har fuldført installationen af Intel Unison på både din PC og din iPhone, er du klar til at forbinde de to enheder med hinanden, så du kan komme i gang med at bruge appen. For at etablere forbindelse mellem din Windows computer og din iPhone skal du starte appen Intel Unison på din PC og derefter blot følge instruktionerne, som kommer frem på skærmen. Det skulle være ganske enkelt og ligetil med one-time quick pairing.

Brug Intel Unison mellem Mac og Android

Det kan være, at du i stedet er indehaveren af en Mac og en smartphone, der bruger Android. Dette er der også råd for, da du også her kan få glæde af Intel Unison. For programmet kan nemlig også bruges, hvis du gerne vil have adgang til beskeder med videre på din Mac, selvom du ikke har en iPhone. 

Igen er det næsten samme fremgangsmåde, du skal følge, når du vil forbinde dine enheder. Du skal starte med at downloade Intel Unison på din Mac. Det gør du ved at hente appen via App Store. Du kan bruge dette direkte link

Herefter skal du blot installere appen. Næste skridt er, at du skal downloade Intel Unison på din Android smartphone fra Google Play. Det kan du gøre via dette link

Når du har installeret Intel Unison på både din Mac og din Android mobil, er du klar til at forbinde de to enheder via appen. For at etablere forbindelse mellem din Mac og din mobil skal du starte appen Intel Unison på din Mac og derefter blot følge instruktionerne, som kommer frem på skærmen. Det er enkelt med det smarte one-time quick pairing.

Klar til brug

Ligegyldigt om du har en iPhone eller en Android mobil kan det være en stor fordel, at du kan få adgang til dine beskeder og meget andet direkte på din computer. Du kan spare meget tid ved ikke hele tiden at skulle have din mobil i spil også. Det kan også være med til at spare dig meget tid, at du kan vælge at bruge din computers tastatur, mus eller touchskærm når du arbejder med beskeder eller dokumenter, som du ellers kun har adgang til på din mobil.