Riot Forge planlægger at udsende Convergence, Song of Nunu og The Mageseeker til PC og konsoller i 2023. 

League of Legends er nærmest synonym med MOBA-genren, og dette populære multiplayer online kamparena spil udkom til PC i 2009.

Siden spillet så dagens lys tilbage i oktober 2009, har det været gratis at spille League of Legends med mulighed for tilkøb i spillet, og LoL er tilgængeligt til Microsoft Windows og macOS.

League of Legends er bygget op omkring team-spil, hvor to hold af hver fem spillere kæmper i spiller-mod-spiller-kamp, ​​hvor hvert hold besætter og forsvarer deres halvdel af kortet.

De tre singleplayer-spinoffs er ikke teambaseret

De tre planlagte singleplayer-spinoffs til League of Legends er ikke altså ikke teambaseret som ophavet, da fokus er rettet singleplayer-delen. Til gengæld, så vil de fleste LoL-fans kunne nikke genkendende til spiluniverset og spilstilen i de tre spinoffs, der alle er basseret på det oprindelige League of Legends spil til PC og Mac.

Få mere information omkring de tre LoL singleplayer-spinoffs 

Du finder meget mere information omkring de tre nye spil, der er inspireret af League of Legends, med hensyn til udgivelsesdatoer, gameplay og priser ved at besøge Riot Forges hjemmeside via dette direkte link.