Prisen er ret pebret, men til pengene er det svært at finde et bedre og mere blæret trådløst gaming tastatur til din PC.

Det er soleklart for selv semi-professionelle gamere, at det ikke er muligt at spille på et højt plan med et kontor tastatur fra Logitech til 99,00 kroner i Elgiganten.

Der skal større og skrappere sager til, og her kommer Razer BlackWidow V4 Pro ind i billedet, som et af de bedste og mest cool trådløse gaming keyboards lige nu.

Razer BlackWidow V4 Pro kommer til at koste omkring 1500 til 1600 kroner i de danske webbutikker.

Fedt

  • Tonsvis af knapper og drejeknapper der kan tilpasses
  • Endnu mere Chroma RGB i forhold V3 Pro
  • Ny og ergonomisk håndledspude
  • Tasterne er i en klasse for sig
  • Vaskeægte cool gamer design

Ikke så fedt

  • Prisen

Derfor bør du eje Razer BlackWidow V4 Pro

Den første og mest vægtige grund til, at du bør investere i BlackWidow V4 Pro, ved siden af at det er ekstremt cool og blæret at have stående på skrivebordet, er det faktum, at der er tale om et særdeles fremragende gaming tastatur, der vil kunne tage dit spil til nye højder - og lige sikre dig det ekstra kill, der skal til for at vinde over modstanderne på det andet hold.

Produktbeskrivelse

Razer Green Mechanical Switches

Med et aktiveringspunkt på 1,9 mm, der kun kræver 50 g kraft, kan du opleve den perfekte parring af tryk og responstid - for præcise input med tilfredsstillende, taktil feedback.

Immersive Underglow og Per-Key Lightin

Med belysning pr. tast og en slående 3-sidet underglød, når den er parret med håndledsstøtten, synkroniser tastaturet med din kampstation og nyd større nedsænkning i hundredvis af integrerede spil.

Razer Command Dial og 8 dedikerede makrotaster

Antag større kontrol over din kampstation ved at tildele en brugerdefineret funktion til tastaturets programmerbare urskive. Spil med større kommando ved hjælp af et sæt makrotaster til vigtige keybinds.

Magnetisk overdådig håndledsstøtte i kunstlæder

Den bløde, polstrede håndledsstøtte er designet til at give sikker støtte til lange timers spil og har også Razer Chroma RGB - som passer perfekt til tastaturets underglød.

Doubleshot ABS Keycaps

Ved hjælp af en doubleshot-støbeproces for at sikre, at mærkningen aldrig slides, har tasterne også ekstra tykke vægge, hvilket gør dem ekstremt hårde til at modstå intens spil.

Multifunktionsrulle og 4 medietaster

Sæt på pause, afspil, spring over og tilpas alt fra lysstyrke til lydstyrke – den ultimative bekvemmelighed, mens du nyder din underholdning.