Flyv droner ind i forladte rumskibe for at finde midlerne til at overleve og rejs rundt i universet der nu er en kæmpe kirkegård.

Er der noget vi er glade for på her på redaktion, så er det underholdende og udfordrende PC-spil til Windows - er spillet så ovenikøbet gratis, så bliver det næsten ikke bedre.

Denne uge er vores gratis spilanbefaling: Duskers, der er tilgængelig for gratis download på Epic Gamesa Store i en tidsbegrænset periode indtil 2. marts 2023.

Duskers: Gameplay og historie

Du er en droneoperatør, omgivet af gammel grynet teknologi, der fungerer som dine eneste øjne og ører til omverdenen. Du styrer droner ind i forladte rumskibe for at finde midlerne til at overleve og sammensætte, hvordan universet blev en kæmpe kirkegård.

Duskers: Hvor lang tid tager det at gennemføre

Du skal forvente, at det tager omkring 25 timer sammenlagt at gennemføre Duskers, hvilket er den tid, som det i gennemsnit tager for en spiller at gennemføre det på Steam.

Duskers: Systemkrav

MINIMUM:

  • Styresystem: Windows XP+
  • Processor: SSE2 instruction set support
  • Grafik: DX9 (shader model 2.0) 
  • DirectX: Version 9.0
  • Diskplads: 200 MB tilgængelig plads

Duskers: Download gratis til PC

Duckers kan hentes gratis på Epic Games Store indtil den 2. marts via dette direkte link, og har du allerede installeret Epic Launcher på din PC, så kan du søge og finde spillet her også.