Vi har testet den samlede oplevelse ved at oplade en elbil på en Circle K ladestation - lige fra app og opladning til betaling.

Der kommer flere og flere elbiler på de danske veje. Derfor er behovet for at oplade elbiler rundt omkring i landet også voksende. Heldigvis har flere og flere tankstationer også valgt at åbne op for opladning af elbiler. 

Vi har testet opladning af elbil på Circle K ladestationerne.

Plusser

 • Smart app
 • Alle elbiler kan oplades
 • Samme pris hele døgnet
 • Mulighed for betaling med kort

Minusser

 • Ufleksibelt kabel
 • Få ladestandere pr. station
 • Godkend beløb flere gange

Samlet bedømmelse

Vi har testet opladning af elbil på Circle K ladestationer. I testen har vi både brugt Circle K Charge appen på en iPhone og en smartphone med Android. Det har været både nem, hurtig og fleksibel måde at oplade elbilen på. Men du skal være klar til at vente på en ledig stander, hvis der holder nogen i forvejen.

Windows365.dk anbefaler derfor købet af dette produkt.

Opladning af elbil

Infrastrukturen for opladning af elbiler efterhånden ved at være rigtig god herhjemme. Og det ser bare ud til, at den bliver bedre og bedre. For heldigvis er der efterhånden åbnet så meget op for lademulighederne, at du næsten kan vælge og vrage, når du vil vælge ladestation til din elbil. Flere og flere tankstationer er også godt i gang med at rulle ladestationer ud på deres lokationer. Husk også, at du selv har indflydelse på, hvordan du kører længere på en opladning.

Kan alle elbiler lade på Circle K ladestationer?

Hos Circle K er de også godt i gang med at sørge for, at flere elbilsejere kan få opladet deres biler hos dem. Nogle elbiler bruger stikket CHAdeMO. Denne stiktype er mest udbredt blandt de asiatiske biler. Men langt de fleste europæiske biler bruger CCS. Denne stiktype er da også den europæiske standard indenfor hurtig- og lynopladning. Laderne hos Circle K er udstyret med begge stiktyper. Derfor kan alle elbiler lade her. Du skal dog lige være sikker på, at den Circle K station, du gerne vil lade din elbil på har åbnet op for opladning af elbiler. 


På hvilke Circle K stationer kan elbiler lade?

Hvis du gerne vil se, hvilke Circle K stationer, der er åbnet op for, at du kan oplade din elbil, kan du finde oversigten på Circle K´s hjemmeside.
På oversigten vil du kunne finde de stationer, der allerede har åbnet op for opladning af elbiler samt antal ladepladser. Det er en liste, der løbende bliver opdateret i takt med, at Circle K åbner op for opladning på flere og flere af deres stationer.

Ved at tjekke kortet hjemmefra kan du undgå at køre ind til en Circle K station, der måske ikke er åbnet op for opladning af elbiler endnu. 

Hvordan oplader jeg min elbil på en Circle K ladestation?

Hvis du gerne vil lade på en Circle K ladestation, kan du vælge at bruge Circle K Charge appen eller at bruge dit betalingskort direkte på standeren.

Sådan kommer du i gang med at lade hos Circle K ladestation

Hvis du gerne vil have adgang til at lade din elbil ved en Circle K ladestation, kan du vælge at starte med at downloade Circle K Charge appen til din smartphone. Det er en nem og hurtig måde, hvorpå du både har adgang til at betjene og betale, når du vil oplade din elbil hos Cirkle K.

Opret dig i Cirkle K Charge appen

Hvis du har en iPhone skal du finde appen i App Store. Vi har lavet et direkte link til Circle K Charge appen i App Store her. Har du derimod en smartphone, der kører Android, så skal du finde appen i Google Play. Vi har lavet et direkte link til Circle K Charge appen i Google Play her.

Efter du har downloadet og installeret Circle K Charge appen, skal du oprette dig. Det gør du på følgende måde:
 1. Åbn Circle K Charge appen
 2. Følg vejledning på skærmen
 3. Opret en konto, hvor du opgiver din mailadresse, mobilnummer og et selvvalgt kodeord
 4. Tilføj betalingskort
Nu er du klar til at oplade din bil på Circle K ladestationer via din app. Du kan også i Circle K Charge appen finde oplysninger om Circle K ladestationerne.

Sådan starter du opladning ved Circle K ladestation

Når holder udfor en Circle K lynlader, skal du starte med at sætte opladningsstikket i din bils ladestik. Sørg for at placering er slået til på din smartphone og åbn herefter Circle K Charge appen. Derefter gør du følgende:
 1. Du kan nu i Circle K Charge appen vælge, det standernummer du holder ud for med din bil
 2. Herefter skal du vælge start opladning af din bil og holde knappen nede
 3. Du skal godkende, at der bliver reserveret 250 kr. på dit betalingskort under opladningen
 4. Når alt er forbundet korrekt og ladningen påbegyndes, vil ladeindgangens lille LED-lampe blinke grønt for at indikere, at der oplades
Du kan overvåge status for opladningen i Circle K Charge appen. Hvis du ikke vil bruge Circle K Charge appen kan du i stedet vælge at betalt med betalingskort direkte på standeren. Du skal blot følge vejledningen på standeren.

Når du vil lade din elbil ved en Circle K ladestander skal du være opmærksom på, at ladekablerne er noget ufleksible og ladestikket er tungt. Derfor kan du ikke nødvendigvis regne med, at du kan stå med din smartphone i den ene hånd og udelukkende bruge den anden hånd til at isætte stikket i bilen. Det kan godt være, at du får behov for begge hænder, for at få ladekablet ordentligt forbundet.

Hold øje med din opladning

Mens du lader din elbil ved en Circle K ladestation, kan du både holde øje med selve opladningen på din Circle K Charge app og på selve standeren.  Det er dog i appen, at du får flest oplysninger. For her kan du både se hvor mange procent af din bils batteri, der er opladet og hvor meget strøm du har fået på indtil videre. Sidst men ikke mindst kan du også se, hvor meget du har tanket for i alt. Alle disse tal ændre sig løbende i forbindelse med, at du oplader din bil mere.

Sådan afslutter du opladning ved Circle K ladestander

Når du har opladet din bil tilpas, skal du afslutte opladningen igen. Dette kan du også gøre inde i selve Circle K Charge appen. Du finder nemlig en stor knap med ordene "Stop" i det åbne vindue, hvor du også kan se, hvor meget du har opladet for samt hvor meget strøm, der er kommet på din elbil i alt. Derfor skal du gøre følgende:
 1. Tryk på knappen Stop og hold den nede
 2. Tag stikket ud af din bil
 3. Hænge opladningskablet tilbage på standeren
Du kan også vælge at trykke på stop opladning på selve standeren. Herved afbryder du også for opladningen.

Cricle K Charge app

Som beskrevet ovenfor, kan du bruge Circle K Charge appen, hvis du gerne vil oplade med en Circle K lynlader. Men appen kan mere end det. Hvis du gerne vil finde vej til den nærmeste Circle K ladestation, kan du finde den på oversigten i appen. Du får også oplyst, hvor mange ledige standere, der er i øjeblikket.

I appen finder du også den pris, der er gældende for opladning den pågældende dag. Hvis du skal oplade meget, kan du godt risikere, at opladningen afbrydes og du igen skal godkende, at der bliver reserveret 250 kr. på dit betalingskort inden du kan få lov til at lade videre.

Udfordringer vi har oplevet

Vi har downloadet og afprøvet Circle K Charge appen på en smarthpone med iOS og en med Android. Vi har oplevet en enkelt gang, at der ikke kunne oprettes forbindelse til standeren med appen Circle K Charge. Vi ringede til kundeservice på det oplyste nummer og problemet blev herfra løst i løbet af 2 minutter.