Acer eKinekt Bike Desk kombinerer en motionscykel og et skrivebord, så du både kan arbejde, motionere og lave strøm på samme tid.

Acer eKinekt Bike Desk er udstyret med tre indbyggede USB-porte, en krog til tasker og en holder til drikkevarer - og ja en motionscykel, så du sparer turen til motionscentret og reducerer størrelsen på din elregning.

Det intelligente skrivebors fra Acer kan bedst beskrives som en blanding af et skrivebord og en motionscykel kombineret til en enhed, strømmen fra cykelturen samtidig kan benyttes til at oplade dine enheder som bærbar, iPad og smartphone.

Acers idé med eKinekt Bike Desk

Ideen bag Acer eKinekt Bike Desk er ret enkel, da Acer føler, at de som i dag arbejder helt eller delvis hjemmefra, også skal have mulighed for at holde sig i form, og det har resulteret i et smart motionscykelbord.

Sådan virker eKinekt Bike Desk

eKinekt Bike Desk er en relativ simpel anordning, hvor der genereres energi, når der trampes i pedalerne, som kan bruges til eksempelvis at oplade en bærbar computer. Skrivebordet kan også benyttes som en opladningshub via de tre indbyggede USB-porte til opladning af flere enheder på samme tid. Skrivebordet byder i denne udgave ikke på trådløs opladning af enheder, da opladning forgår via en af de tre indbyggede USB-porte, men du får til gengæld en en krog til tasker og en holder til drikkevarer til ekstra opbevaring på cykelturen.

Så meget opladningsstrøm giver en times cykling

Acer har selv regnet lidt på tallene og er kommet fra til, at at en times cykling med 60 pedal-omdrejninger pr. minut kan generere omkring 75 watt strøm - og bedst af det hele, så er strømmen 100 procent gratis.

Kommer med to forskellige modes

eKinekt Bike Desk fra Acer kommer med to forskellige modes til brugeren: Working Mode og Sports Mode. Working Mode giver en mere opretsiddende og ergonomisk korrekt position, hvor Sports Mode svarer mere til siddestillingen på en traditionel motionscykel.

Pris og tilgængelighed

Prisen på Acers eKinekt Bike Desk forventes at blive 999,00 dollars svarende til omkring 7.000,00 danske kroner. Acer har endnu ikke oplyst en lanceringsdato i Danmark, men er du utålmodig, kan du jo altid købe motionscykelbordet fra Acer på Amazon, hvilket burde være muligt.