Den unikke bærbar har to 13,3-tommer OLED-skærme, og et Bluetooth-tastatur omdanner Yoga Book 9i fra Lenovo til en bærbar med dual display.

Den foldbare bærbar minder på mange måder om en Surface Duo, der også er bygget med produktivitet for øje. 

Lenovo Yoga Book 9i, er som den lille Duo mobil fra Microsoft, udstyret med dual display, så brugeren får den fulde glæde af hele to skærme under brug. Surface Duo 2 kører Android, hvor Yoga Book 9i er udstyret med Windows 11.

Fornuftige specifikationer

Den foldbare bærbar fra Lenovo er udstyret med en 13. generation af Intel Core CPU og et Intel Iris Xe-grafikkort. Begge skærmene har en opløsning på 2.8K og 400 nits lysstyrke i et 16:10 billedformat.

Dual-Screen Tasking for effektivitet

To skærme giver fleksibilitet og et stort multitaskingpotentiale for brugeren, hvor enheden er bygget op omkring Intel Evo-platformen, der sammen med den dedikerede software fra Lenovo giver problemfri kommunikationsoplevelser på tværs af en lang række apps, samtidig med at indvirkningen på reaktionsevne, batterilevetid og tilslutningsmuligheder minimeres.

Et godt eksempel på den forbedrede produktivitet og effektivitet som Lenovo Yoga 9 i med to skærme giver, er brugerens mulighed for at se en video på en skærm, mens vedkommende samtidig tager noter eller undersøger noget på den anden skærm uden afbrydelser.

Foliostativ og Bluetooth-tastatur

Yoga Book 9i leveres også komplet med et foliostativ, som gør det lettere for brugeren at arbejde på farten. Et aftageligt Bluetooth-tastatur forbedrer multitasking-potentialet, ligesom den Lenovo-designede Smart Pen-stylus, der kan bruges til yderligere at aktivere og hæve produktiviteten.

Pris og tilgængelighed

Lenovo Yoga Book 9i forventes at få en startpris på $2,100, og skulle kunne købes i  
butikkerne fra juni måned 2023.