Fujifilm annoncerer Splatoon™ 3 og andre unikke funktioner i den opdaterede INSTAX MINI LINK® til Nintendo SwitchTM Smartphone App.

Den opdaterede FUJIFILM INSTAX MINI LINK for Nintendo Switch app giver spillere endnu flere kreative måder at dele spillet med andre på.

Med appen kan brugerne dele deres karakters yndlings-øjeblikke med andre spillere digitalt, eller ved at printe et unikt og brugerdefineret INSTAX billede fra deres FUJIFILM INSTAX MINI LINK-serie smartphone printer.

Den nye INSTAXAiR app-funktion giver spillerne mulighed for at anvende effekter med temaer fra deres karakter og specielle rammer, som vises på det trykte INSTAX-billede.

Appen er gratis at bruge

Appen INSTAX MINI LINK app til Nintendo Switch er gratis at downloade, og den byder på en lang række smarte muligheder som at tilføje filtre og rammer til skærmbilleder taget med Nintendo Switch-systemets optagelsesfunktion, der kan overføres til spillerens smartphone og derefter printes på FUJIFILM INSTAX instant billeder via INSTAX MINI LINK-serien med smartphone printere.

Sådan virker INSTAX MINI LINK app til Nintendo Switch

En simpel QR-kode scanning af Nintendo Switch-spilleskærmen med INSTAX MINI LINK til Nintendo Switch appen på en smartphone giver spilleren mulighed for at printe billedet med et udvalg af rammer og klistermærker, baseret på karakterer fra Nintendo Switch spil, inklusive Animal Crossing™: New Horizons, Super Mario™, New Pokémon Snap™, og nu også Splatoon 3.

Sådan får du fat på INSTAX MINI LINK

INSTAX MINI LINK appen kan hentes gratis i App Store til iPhone og i Google Play til Android-enheder.