Fallout 2 Remake 3D gør det muligt at spille Fallout 2 gratis på PC, Mac, Linux og Chromebook i browseren - og spillet er helt enkelt fremragende.

Mens vi venter på Fallout 5, så kan vi jo hygge os med Fallout 2 Remake 3D, som er et remragende remake af det populære Fallout spil i sin 2. generation.

Fallout 2 Remake 3D er udviklet af Jonasz Q, som vi gætter på er superfan af Fallout-serien, og spillet kan spilles gratis på Itch.io.

Handlingen i Fallout 2

Fallout 2 det andet spil i Fallout serien af RPG computerspil. Spillet er udviklet af Black Isle Studios og udgivet af Interplay i 1998. Spillet finder sted i 2241, 80 år efter det oprindelige Fallout. Handling udspiller sig, ligesom i Fallout, på USAs vestkyst. Du søger efter skabelsessættet til Edens Have for at redde din primitive landsby, og din vej er overstrøet med lammende stråling, megalomane mutanter og en ubarmhjertig strøm af løgne, bedrag og forræderi.

Gameplay i Fallout 2

Det tager effektivt omkring 30 til 31 timer at gennemføre Fallout 2, hvia du spillet effektivt og koncentreret, elles skal du regne med at afsætte væsentlig længere tid til gennemførelsen af spillet. Der er tale om et udfordrende spil med en stejl læringskurve. Sagt på godt dansk, så er spillet rigtig svært. Fallout 2 er i alt sin enkelthed et rollespil med indlagte actionsekvenser, hvor det gælder om at overleve og samtidig gennemføre forskellige udfordringer. 

Sådan får du gratis adgang til Fallout 2 Remake 3D

For at komme i gang med at spille Fallout 2 Remake 3D gratis i browseren på din computer, skal du klikke på dette direkte link til spillet, så er du klar til at komme i gang med timevis af underholdning.