Stærke video specs med 4K 60p og fremragende autofokus gør EOS R6 Mark II til et oplagt valg til stillbilleder og video herunder action og portræt.

Canon EOS R6 Mark II byder med 24-megapixel sensor tilbyder højere opløsning og billedkvalitet end 20-megapixel R6-modellen. 

Det spejlløse hybrid kamera fra Canon tilbyder også hurtigere optagelseshastigheder, forbedrede 4K-videospecifikationer, en fremragende autofokus og et batteritid, der mere end godkendt.

Til gengæld er vi ikke imponererede over udvalget af video-codecs og en billedkvalitet, der ligger en smule under konkurrenterne i klassen.

Videoegenskaberne trækker det store læs

Professionelle filmoptagelsesfunktioner kombineret med det faktum, at EOS R6 Mark II tilbyder supersamplet, full-frame 4K-video helt op til 60 fps, gør kameraet til et godt valg, hvis dit hoved fokus ligger på at skyde fede videoer. Batteritiden gør, at du vil kunne skyde videoer i høj kvalitet i over to timer, før du behøver oplade kameraet - og det er faktisk mere end godkendt.

Autofokus er ganske enkelt fremragende

Vi har gennem tiden haft mange kameraer i hænderne, og vi må tilstå at autofokus generelt kan være en blandet pose bolsjer. Her skuffer EOS R6 Mark II fra Canon ikke, da hybridkameraet er udstyret med en særdeles kompetent og hurtig autofokus, der bare spiller max.

Plusser

  • Hurtig burst hastigheder
  • Glimrende autofokus
  • God batteritid
  • Fremtagende videospecifikationer

Minusser

  • Begrænsede codecs til video
  • Billedkvalitet er ikke helt på niveau med konkurrenterne

Det mener vi om Canon EOS R6 Mark II

Er du på markedet for et velfungerende spejllæst hybridkamera, der byder på rigtige gode videoegenskaber, så er Canon EOS R6 Mark II et rigtig godt køb, da du både får professionelle filmoptagelsesfunktioner, lang batteritid og full-frame 4K-video helt op til 60 fps. Er dit primære fokus at tage billeder, så kan du finde bedre billigere hos konkurrenterne.

Priser og tilgængelighed

Kamerahuset kan du købe på Canons hjemmeside for 18.600,00 danske kroner tilsendt, og du kan tilkøbe en batteripakke for omkring 800,00 danske kroner, hvilket vi vil anbefale, hvis den primære funktion er at benytte kameraet til videooptagelser.