Har du nogensinde overvejet, hvad er vil ske, hvis din hjemby rammes af en asteroide? Så få svaret med Asteroid Launcher.

Vælg et hvilket som helst sted på Jorden, slip en asteroide løs på den, og se de fascinerende, men forfærdelige resultater lige i din browser. Det er sådan skåret helt ind til benet, hvad du kan med den browserbaserede asteroidesimulator på Neal.fun.

Tænker du nogensinde på, at der er et par millioner asteroider, der suser rundt i vores solsystem, der, hvis de kolliderer med planeten Jorden vil forårsage en global katastrofe.

Asteroid Launcher 

Asteroid Launcher på hjemmesiden Neal.fun, som i praksis er et gratis og smart browserværktøj, der inviterer dig til at vælge et sted hvor som helst på Jorden, droppe asteroider i forskellige størrelser og sorter og hastigheder på det og derefter føle dine øjne udvide sig, når der beskriver, hvor mange mennesker der ville blive udryddet, og på hvilken måde de ville omkomme på. Sygt, ja så absolut! Men også vildt underholdende, efter vi for tid siden har set NASA styre en rumraket mod en asteroide og få den til at skifte bane - for få år siden science fiction - i dag virkelighed.

Hvad kan du aflæse med Asteroid Launcher?

Antallet af mennesker der bliver udryddet ved et asteroidenedslag på en given by og de efterfølgende effekter i form af: den ødelæggende trykbølge, størrelsen på krateret, vindene der år flere tusinde kilometer i timen og de resulterende jordskælv.

Sådan kommer du i gang med at bruge Asteroid Launcher

En PC med browser og adgang er nok til at komme i gang med at eksperimentere med denne asteroidesimulator og dette direkte link til Asteroid Launcher.