Redaktionen på Windows365.dk vil gerne ønske alle vore læsere og eksterne samarbejdspartnere en glædelig jul og et lykkebringende nytår.

Der er sket meget i 2022 både på Windows365.dk, ude i verden, men så sandelig også blandt vores kolleger, hvor Alt om Data ikke længere eksisterer som selvstændigt medie efter at være blevet opkøbt af Computerworld.

I 2022 er der sket en del forandringer på Windows365.dk, hvor vi er blevet tilført ekstra ressourcer på redaktionen, hvilket har resulteret i, at vi har haft mulighed for at kaste os over nye områder herunder: Foto, Elbiler, Mac og iPhone til glæde for alle jer læsere. Derudover har vi haft mulighed for at øge fokus på vores spilsektion med nye spilanbefalinger, gratis spil og Gaming hardware.

Ellers er 2022 også året, hvor vi har kunnet konstatere en støt stigning i antallet af daglige besøgende, som er blevet fordoblet i forhold til 2021, og dertil har vi kunnet se en stigende interesse for vores artikler på vores Facebook-side.

December måned 2022 er samtidig også en kærkommen lejlighed til at kigge fremad på det nye år 2023, som jo er lige om hjørnet. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vores test og anmeldelser, er det område, der kræver flest ressourcer at holde kørende. I det nye år kommer der til at være øget fokus på testsektionen, som af tidsmæssige årsager har ligget en smule underdrejet i indeværende år, men det forventer vi nu at få lavet om på.

Tak til alle jer læsere og vore eksterne samarbejdspartnere, der har været med siden starten for små 3 år siden, og tak til jer der er kommet til løbende. Vi vil forsøge at blive ved med at leve op til jeres tillid og forventninger som et af de få gratis og uafhængige online medier, der er tilbage på det danske marked, der dækker de områder, som vi gør.

Glædelig Jul og Godt Nytår!

December 2022, Redaktionen på Windows365.dk