Den nuværende generation af mobile processorer muliggør håndholdt gaming af PC-spil, hvilket Ayaneo Air Pro er endnu et godt eksempel på.

Steam Deck er den første håndholdte konsol til at tilbyde PC-spil på en lille skærm, hvilket primært skyldes den hastige udvikling af kraftfulde mobile processorer, så det er muligt at spille krævende AAA-titler på en lille håndholdt.

Den nye hardwareproducent Ayaneo forsøger nu at gå Steam i bedene med Air Pro, der på mange måder ligner og kan mange af de samme ting som Steam Deck.

Hvis du forestiller dig en Steam Deck, men med Windows og en brøkdel af størrelsen, er nok den bedste måde at beskrive Ayaneo Air Pro på.

Beskrivelse af Ayaneo Air Pro

Ayaneo Air Pro minder en hel del om en Nintendo Switch Lite, hvor byggekvaliteten på den lille håndholdte fra Ayaneo virker til at være bedre. Enheden er udstyret med en 5.5-tommer OLED-skærm og en smart fingeraftrykslæser i tænd / sluk-knappen og endelig en velfungerende og præcis D-pad til at spille med. 

Da der dybest set er tale om en lille håndholdt Windows PC, så findes der en hel del forskellige konfigurationer tilgængelige. Nogle bruger AMDs 5560U-chipsæt, og andre kører 5825U med forskellige mængder RAM og lagerplads.

Spiloplevelsen på Ayaneo Air Pro

Air Pro kører Windows 11 ud af boksen, hvorfor enheden kan køre en overraskende mængde avancerede spil på en særdeles spilbar måde. Der er andre håndholdte spilkonsoller, der kører Windows, men mange har få lidt power til at håndtere mange større spil, hvor Air Pro fra Ayaneo kommer bedre i mål med en perfekt fordeling mellem power og bærbar håndholdt.

Grunde til at vælge en håndholdt spillekonsol med Windows!

Hvorfor skal du egentlig vælge en håndholdt spille konsol med Windows 11? Se vores liste med gode grunde:

  • Åbenlyst så er den håndholdt og derfor nemmere at game med på sofaen eller have med på farten
  • Strømforbruget er kun en brøkdel sammenlignet med en stationær eller bærbar Gaming PC
  • Det er muligt at spille de største AAA-spiltitler til PC på en håndholdt
  • Spar udgiften til en dyr Gaming PC

Mere information om Ayaneo Air Pro

Prisen på Ayaneo Air Pro starter ved $ 699 (5560U / 16GB RAM / 512GB lagerplads), og du kan få prisen helt op til $ 1,399 for modellen med den hurtigste processor med, 32 GB RAM og 2 TB lagerplads. For mere information så besøg producentens hjemmeside via dette direkte link.