Alienware fokuserer på 14-tommer til 17-tommer Gaming Laptops, men nu er en kæmpe 18-tommer gamer bærbar på vej fra det Dell-ejede brand.

Du får nu mulighed for at genopdage Alienware 18, der er designet med dobbelt grafik for at give dig den ultimative spiloplevelse ifølge producenten.

Er du på udkig efter en ny Gamer Laptop, så er Alienware 17 måske noget for dig, ellers kan du jo starte med at læse vores Tips når du køber Gaming bærbar.

Stor, større, Alienware 18

Skærmen på Alienware 18 er med sine 18.4 tommer en af de største Gaming Laptops lige nu, og den gør det muligt at droppe den strømslugende stationære Gaming PC, så der kan spare et pænt beløb på elregningen i husstanden, og skærmen kommer med en opløsning på 1920 x 1080 pixels.

Maksimal ydeevne med to grafikkort

Den dobbelte standardgrafik giver mere grafikydeevne, hvor der i praksis er tale om to grafikkort fra NVIDIA, der leverer øget ydeevne, bedre billedgengivelse og højere billedhastigheder. Der kan vælges disse to grafikkort konfigurationer: 

  • Dual NVIDIA® GeForce® GTX 970M Graphics med 12GB total (2x 6GB) GDDR5 - NVIDIA SLI® Enabled
  • Dual NVIDIA® GeForce® GTX 980M Graphics med 16GB total (2x 8GB) GDDR5 - NVIDIA SLI® Enabled

Ultraeffektivt kølesystem

Kobberkølelegemerne giver overlegen køling til hvert modul individuelt, hvilket muliggør længere spil med fuld effekt, og de tre udstødningsventiler skubber luft fra bunden af systemet gennem kølelegemerne bagpå, hvilket sikrer optimal varmestyring.

Mest kraftfulde bærbare computer fra Alienware til dato

Alienware 18 er ifølge producenten den mest kraftfulde bærbare computer, de har produceret til dato. Du kan opleve lynhurtige hastigheder på op til 4,4 GHz med alle 4. generations Intel® Core i7-processorer, der er overclocket fra fabrikken. Alienware 18-processoren er fastgjort til et chipsætstik, som giver dig mulighed for at opgradere og udskifte din CPU når som helst og frigøre dit system fra enhver flaskehals ved at vælge 32 GB DDR3L-hukommelse.

Priser og tilgængelighed i Danmark

Vi gætter på en pris på den anden side af 20.000,00 danske kroner og et lanceringstidspunkt i første kvartal af 2023 i Danmark.

Du besøge Dells hjemmeside for mere information om Alienware 18 via dette direkte link.