Fatshark fejrer 7-årsdagen for Vermintide 2 med stor giveaway, hvor spillet, som normalt koster 200 kr, er gratis indtil 7. november

Fatshark fejrer fødselsdagen for multiplayer-skydespillet Warhammer: Vermintide 2 ved at forære spillet væk, og i modsætningen til tidligere giveaways, så kan du beholde det gratis, hvis du henter det inden 7. nov. kl. 10:00.

Gameplay i Warhammer: Vermintide 2

Warhammer: Vermintide 2 er et FPS.spil udviklet og udgivet af Fatshark, og det er efterfølgeren til Warhammer: End Times - Vermintide fra 2015.

Tiden er kommet til at vende tilbage til det blodige førstepersons-samarbejdsspil med intens og banebrydende nærkampsaction i de apokalyptiske Sidste Dage i den krigshærgede Warhammer Fantasy Battles-verden.

Forbered dig på at blive udfordret som aldrig før, når du og dit hold desperat forsøger at overleve fjendens uendelige angreb, og du kan vælg mellem 15 forskellige karrierer i spillet og løbende udvide dit arsenal af våben til at bekæmpe de stadig stærkere og stærkere fjender.

Sådan kommer du gratis i gang med Warhammer: Vermintide 2

For at komme i gang med at spille Warhammer: Vermintide 2 skal du oprette en Steam-konto, hvorefter du kan spille spillet gratis via dette direkte link.