Black Friday nærmer sig. Følg vores råd og få de bedste tilbud.

Vi er nogle, der har ventet næsten hele året på, at der endelig skulle blive Black Friday igen. Nu nærmer dagen sig langt om længe. Det er ikke uden grund, at denne dag er så længe ventet. For vi ser gerne nogle af årets bedste tilbud på alt fra smartphones, printere og tv på denne dag. 

Hvad er Black Friday

I år falder Black Friday på fredag den 24. november 2023. Black Friday er årets store udsalgsdag i Danmark med et væld af rabatter og tilbud. Dagen er oprindeligt et amerikansk koncept med rødder tilbage til 1960'erne. De senere år har shopping-dagen spredt sig til det meste af verden. Black Friday skyder julehandlen i gang.

Tilbud på Black Friday

Butikkerne byder på mange rabatter og tilbud på Black Friday. Derfor kan du også sikre dig nogle rigtig gode handler denne dag. Du kan blandt andet opnå store rabatter på elektronik. For ofte finder du gode tilbud på både smartphones som forskellige modeller af iPhone 14 eller hvad med en Samsung Galaxy Z Flip eller en Samsung Galaxy A-model eller en smart ny mobil i mellemklassen, en iPod touch, en Mofibo Reader til dine e-bøger, tablets hvor du kan vælge mellem en Windows-tablet eller en iPad, computere som Windows 11-bærbar såsom en HP Pavillion 14, en Samsung Galaxy Book, en prisvenlig Lenovo IdeaPad Duet, en computer fra Apple i form af en MacBook eller en iMac, software, spil og måske også en Thrustmaster USB Joystick til dine spil, højttalere hvor du blandt andet kan gå efter en prisvenlig Wavell Sound Master eller den noget dyrere Beosound Level, fladskærme, spilkonsoller som Xbox eller den håndholdte Steam Deck, kamera med instant fremkaldelse af dine billeder hvor du blandet andet kan overveje at købe den prisvenlige Fujifilm instax mini 11 eller hvad med den smarte Fujifilm Instax Mini Evo med ægte retro vibe eller det kan være at Fujifilm X-H2 med verdens højeste APS-opløsning falder mere i din smag, Bluray- og dvd-afspillere, en mus til din computer som for eksempel gaming musen Shark Velocity M70, den ergonomiske Logitech M570 mus eller den stilfulde Microsoft Surface Mobile Mouse, en gaming stol, en smartphoneprinter hvor du blandt andet kan overveje den smarte Instax mini Link 2, det kan også være at du leder efter et nyt ur så kan et Mi Watch eller Samsung Galaxy Watch det kan også være at du leder efter ting til dit smart hjem for så kan det være at et Home-it indendørs overvågningskamera eller et Mi 360° Home Security Camera samt et Mi Smart Clock og en Mi Smart LED pære lige er sagen, et smart headset som eksempelvis Forever BHS-300, en Sandberg Dominator eller et par smarte små Microsoft Surface Earbuds og meget mere.

Anderledes Black Friday

I 2023 er billedet lidt anderledes end det plejer - og det gør sig også gældende, når det kommer til Black Friday. For i hele befolkningen ser vi bekymringer om inflationsstigning. Derfor er forbrugerne også begyndt at handle tidligere end vi har set det de andre år. For alle forsøger at finde besparelser og se om de kan undgå mulige prisstigninger, der er forårsaget af inflationen. 

Mange butikker og forhandlere har valgt at lytte til forbrugerne. De har derfor valgt at starte med deres tilbud tidligere i år og meget tyder på, at de vil blive ved med at køre med tilbud i både hele november og hele december måned. 

Tips til Black Friday

Vi har samlet 10 tips til dig, kan sikre, at du får de største besparelser på Black Friday.

Tip nr. 1: Start tidligt

I år starte Black Friday ekstra tidligt. Så du behøver ikke vente til Black Friday weekenden. Gå allerede nu på jagt efter de gide tilbud.

Tip nr. 2: Shop online

Spring køerne over i de fysiske butikker og shop online. Mange af detailhandlere tilbyde flere af de samme kampagner online, som de gør i butikkerne. Så spar tid og shop online i ro og mag.

Tip nr. 3: Brug websteder og apps

Både ved Black Friday og Cyber Monday kan du med fordel bruge websteder og apps til at tjekke de reelle førpriser og alle de gode tilbudspriser på varerne. 

Tip nr. 4: Brug loyalitetsprogrammer

Du kan då endnu bedre priser og tilbud, hvis du vælger at gøre brug af nogle af butikkernes loyalitetsprogrammer. Nogle steder kan du få Black Friday shopping tilbud tidligere end andre forbrugere. Andre steder får du måske gratis fragt.

Tip nr. 5: Bliv social

Facebook-, Instagram- og Twitter-feeds fra dine yndlingsforhandlere er en smart og hurtig måde at blive opdateret på eksklusive tilbud og kampagner. Del gerne med dine venner, hvis du finder nogle gode tips.

Tip nr. 6: Læg et budget

Ja, det kan lyde mærkeligt, men læg et budget og hold det. Du kan nemlig hurtigt blive fanget i spændingen og overforbruget. Så beslut på forhånd, hvor meget du vil bruge på Black Friday.

Tip nr. 7: Tjek butikkens politikker

Det er altid en god idé at have styr på de forskellige butikkers prismatch- og returpolitikker inden du køber hos dem. Ellers kan Black Friday blive en dyr fornøjelse.

Tip nr. 8: Udnyt Black Friday

Udnyt at butikkerne lave rigtig gode tilbud i forbindelse med Black Friday. Køb julegaverne allerede til Black Friday og spar mange penge.

Tip nr. 9: Find alternativer

Det kan godt være, at det ikke lige er den model, du havde tænkt dig at købe, hvis du leder efter et nyt tv. Men hvis du finder et rigtigt godt tilbud på Black Friday, bør du være klar til at overveje en anden model, hvis det er her besparelsen er størst. 

Tip nr. 10: Pas på det helt billige

Det kan godt være, at du kan finde en vare, der er super billig på Black Friday, men glem ikke din sunde fornuft. For hvis du finder eksempelvis et par handsker til kun 5 kroner, så skal du nok ikke forvente, at de holder år efter år. Husk derfor både at gå efter prisen og kvaliteten.