Verdens første Lego-kompatible mekaniske tastatur til PC er snart en realitet, og det er intet mindre end genialt.

Pixel er et fungerende tastatur med Bluetooth-forbindelser med op til otte enheder, en 2.4 GHz trådløs USB-dongle og de almindelige PC-taster placeret på en legoplade, der har samme mål, som et almindeligt eksternt PC-tastatur.

Der er dog ikke tale et officielt Lego-produkt, selv om man godt kunne forledes til at tro det ved første øjekast.

Hvordan fungerer MelGeek Pixel Lego keyboard?

Pixel-tastaturet fungerer grundlæggende som en almindeligt trådløst ekstern PC-tastatur, som du kan skrive på og bruge til computer-gaming.

Hvorfor skal du vælge MelGeek Pixel Lego keyboard?

Du får et PC-tastatur som skiller sig ud med sine farver og dit design kombineret med muligheden for at lege med legoklodser via den indbyggede Lego-kompatibilitet. Tasterne er lavet som legoklodser, du kan bytte rundt på efter behov og skifte ud med legoklodser i andre farver. Du kan med andre ord, altså selv bygge og designe dit eget tastatur med Pixel. Derudover er det Lego-kompatible tastatur bygget omkring en legoplade, som giver dig mulighed for at bygge med Lego på siderne af tastaturet eller placeret nogle af dine favorit Lego figurer fra Star Wars.

Hvor køber du MelGeek Pixel Lego keyboard og hvad koster det?

Du kan købe MelGeek Pixel Lego keyboard på producentens hjemmeside via dette direkte link, og prisen ligger på omkring $200,00 USD og under Black Friday til omkring $149,00 + evt. afgifter.