Se her om du er kvalificeret til at gøre brug af tilbuddet fra Microsoft om gratis Apple Music og TV+ i en periode.

Microsoft har nu et godt tilbud, hvor du kan få adgang til Apple Music og Apple TV+ gratis i 3 måneder.

Hvad er Apple Music?

Apple Music er Apples streamingmusiktjeneste, der kan sammenlignes med lignende streamingtjenester som Spotify, Amazon Music Unlimited, Google Play Music, Tidal og andre. Apple Music kombinerer abonnementsbaseret musikstreaming med global radiolignende tilbud, hvor du med et fast månedligt abonnement kan få adgang til et omfattende bibliotek med over 90 millioner sange.

Hvordan fungerer Apple Music?

For at få adgang til Apple Music, skal du udover et betalt abonnement og Apple Music-appen, have adgang til et af følgende understøttede enheder: iPhone‌ (‌CarPlay‌ inkluderet), ‌iPad‌, Apple Watch (kun LTE-modeller), ‌Apple TV‌, Mac, HomePod og ‌HomePod mini‌. Apple Music understøtter også en række ikke-Apple-enheder: Android mobiler eller tablets med Android 5.0 Lollipop og nyere og Chromebooks der understøtter Android apps.

Hvad er Apple TV+?

Apple TV+ er en streamingtjeneste med Apple Originals – prisvindende serier, spændende dramaer, banebrydende dokumentarer, underholdning for børn, komedier og meget mere. Og der kommer nye Apple Originals til hver måned.

Hvordan fungerer Apple TV+?

For at få adgang til Apple TV+, skal du udover et betalt abonnement og Apple TV-appen, have adgang til et af følgende understøttede enheder: Amazon Fire TV, Apple TV4, Chromecast med Google TV, Android TV-streamingenheder og TV Version 8 eller nyere) herunder TC, Philips, HiSense, Panasonic og NVIDIA SHIELD TV, PlayStation 4 og 5, Roku, Xbox og derudover understøtter Apple TV+ naturligvis også iPhone, iPad og Mac.

Tilbud fra Microsoft om gratis Apple Music og TV+

Microsoft tilbyder lige nu Apple Music og Apple TV+ gratis i 3 måneder som en del af et Xbox Game Pass Ultimate-abonnement, som gør det muligt at nyde tre måneders gratis adgang til AppleTV+ og Apple Music som en del af dit abonnement i 3 måneder. Tilbuddet fra Microsoft løber fra den 16. november indtil 31. marts 2023, som er den sidste dag, du kan tilmelde dig for at nyde tre måneders gratis adgang.

Sådan indløser du tilbuddet fra Microsoft med gratis Apple Music og TV+

Ultimate-abonnenter kan drage fordel af den gratis prøveversion af Apple Music og Apple TV+ ved at gøre krav på dem på deres Xbox-konsol eller ved at bruge Xbox-appen på Windows. Begge metoder leder til TV + og Music-hjemmesiderne for at aktivere abonnementerne, som overgår til betalte abonnementer, når prøveperioden er udløber efter de 3 måneder, med mindre du husker at annullere abonnementerne på de to Apple-tjenester inden da.